Το σημαντικότερο βήμα για την πολυπόθητη έναρξη της κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου Π. Φώκαιας έγινε με τη ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη της κατασκευαστικής εταιρείας που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου.

Η Επιτροπή Διαγωνισμού συνήλθε στις 3/6/2014 σε ανοικτή δημόσια συνεδρίαση στη Δ/ση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αν. Αττικής και προχώρησε στην αξιολόγηση των συνολικά 17 προσφορών που είχαν κατατεθεί από τις διαγωνιζόμενες εργοληπτικές εταιρείες.

Η εταιρεία «ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ» αναλαμβάνει την κατασκευή του έργου που έχει προϋπολογισμό 4.650.000 ευρώ, αφού ήταν η πλειοδότρια εταιρεία.

Ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού και μέλος της επιτροπής Μανώλης Τσαλικίδης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που μετά από 8 χρόνια προσπαθειών και αφού ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να έχουμε αναδείξει επιτέλους εργολάβο και το έργο να ξεκινάει άμεσα.

Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που παραδίδουμε στη νέα δημοτική αρχή ένα τόσο σημαντικό έργο έτοιμο να ξεκινήσει, ένα έργο που θα αλλάξει την εικόνα της Π. Φώκαιας και θα αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των πολιτών της.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις μας βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του μεγάλου και διαχρονικού στόχου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Νομάρχη κ. Λεωνίδα Κουρή, όλο το νομαρχιακό συμβούλιο, τον πρώην Δ/ντή κ. Καραμεσίνη, την κα. Κισκήρα, την κα. Δρομάζου, τον κ. Ασπρουλάκη, την κα Αφραταίου, την κα. Φραγκάκη, την κα Χατζηανδρέου και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Νομαρχίας και εν συνεχεία Περιφέρειας Αττικής, που τόσα χρόνια συνεργαστήκαμε άψογα και μαζί ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου στην Π. Φώκαια για την υπομονή, την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.

Είμαι σίγουρος ότι, τόσο η νέα διοίκηση του Δήμου μας όσο και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου που γνωρίζει και έχει συμβάλει για το έργο, θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, για να κατασκευαστεί το νέο λιμάνι το συντομότερο δυνατόν και εμείς βέβαια από τη μεριά μας θα είμαστε παρόντες για να παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου και να προσφέρουμε κάθε βοήθεια όποτε μας ζητηθεί».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 162 guests και κανένα μέλος