Εδώ και τρία χρόνια εκκαθαρίζεται και ακόμη περιμένουμε


Για τη Δημοτική επιχείρηση Ανάπτυξης Βούλας (ΔΕΑΒ) έχουμε ασχοληθεί κατ’ επανάληψιν, αφού έχει κλείσει μετά τον “Καλλικράτη”, και εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε εκκαθάριση, με αποτέλεσμα ακόμη και οι εργαζόμενοι σ’ αυτήν να παραμένουν απλήρωτοι.

Το 7ο θέμα του Δ.Σ. της 16.7.14 αφορούσε «Eισήγηση για καταγγελία σύμβασης εκκαθαριστών Δ.Ε.Α.Β.», γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν φέρει οι εκκαθαριστές την έκθεση πεπραγμένων.

Η πρόταση ήταν να καταγγελθούν. Ο Γρ. Κωνσταντέλλος, ενημέρωσε το σώμα ότι έλαβε συστημένη επιστολή από την εταιρεία των εκκαθαριστών, που σημειώνουν ότι δεν έχουν προχωρήσει στην εκκαθάριση γιατί οι υπηρεσίες του Δήμου δεν τους παρέχουν τα απαραίτητα στοιχεία.

Και εδώ πλέον κάτι τρέχει. Αν όντως οι υπηρεσίες δεν παρέχουν τα στοιχεία θα πρέπει να ελεγχθούν από το Δήμαρχο και να αναλάβουν και τις ευθύνες. Αν δεν ισχύει αυτό θα πρέπει να γίνει καταγγελία των εκκαθαριστών και αναζητηθούν από εκεί ευθύνες. Δεν μπορεί όλοι να έχουν δίκηο και να μένουν “σκοτεινά” σημεία της διαχείρισης του Δήμου.

Τελικά το θέμα αποσύρθηκε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 197 guests και κανένα μέλος