Επικριτική επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Α.Ε., Γρηγόρη Δούνη, απέστειλε ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος ως δημότης Σαρωνικού, δουλεύει ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου, προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την εκμίσθωση καντινών στις Αλυκές Αναβύσσου, αγνοώντας το Δήμο.

Γράφει η επιστολή:



Κύριε Δούνη,

Θα θέλαμε να σας «συγχαρούμε» καθώς παρόλο που είστε δημότης του Δήμου Σαρωνικού, προχωράτε ως διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε. στην εκποίηση των ακτών της περιοχής όπου ζείτε, κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετους τόσο τον δήμο όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες των παραλιών μας.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο η εταιρεία που εκπροσωπείτε πρόσφατα προκήρυξε διαγωνισμό για την εκμίσθωση τριών τμημάτων 500 τ.μ. στις Αλυκές Αναβύσσου για την εγκατάσταση και λειτουργία τριών τροχήλατων καντινών και την ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

Η προκήρυξη αυτή είναι εξόχως παραπλανητική δεδομένου ότι δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να δημοπρατήσετε χώρους για την εγκατάσταση τροχήλατων καντινών εάν προηγουμένως ο Δήμος Σαρωνικού δεν έχει ήδη από την προηγούμενη χρονιά (μέχρι 31/12/2013) καθορίσει με απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου τις συγκεκριμένες θέσεις ως θέσεις υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Ν. 3852/2010 (Αρθρ. 83-84). Τέτοια απόφαση, όπως γνωρίζετε, δεν υπάρχει επομένως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δοθεί άδεια από τον δήμο και δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση καντινών στους χώρους που έχετε προκηρύξει.

Για τον λόγο αυτό, σας ζητάμε να ανακαλέσετε τη συγκεκριμένη παράνομη προκήρυξη, από τη στιγμή που όπως προαναφέραμε στα εν λόγω σημεία δεν μπορούν να εγκατασταθούν καντίνες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ Ι. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 161 guests και κανένα μέλος