Απροστάτευτοι οι πολίτες από τους ασύδοτους επιχειρηματίες

 

Γράφαμε πριν από λίγες μέρες για τα νυχτερινά μπαρ που άρχισαν και δουλεύουν μέσα στην Α’ πλαζ Βούλας, χωρίς καμμία άδεια, σκορπίζοντας την ηχορύπανση σε όλο το εύρος της περιοχής της Ευρυάλης (Κάτω Βούλας) φθάνοντας μέχρι το Πανόραμα, όπως μας σημειώνουν κάτοικοί του.

Οπως μαθαίνουμε από κατοίκους που μας τηλεφωνούν, έχουν κάνει καταγγελίες και μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας, αλλά δεν έχει επιληφθεί για να τα σταματήσει.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος “Ευρυάλη” κατέθεσε έγγραφη διαμαρτυρία στο Δήμο και στην Αστυνομία και το θέμα ετέθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης 10 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος Παν. Σωτηρόπουλος μίλησε οργισμένα στο συμβούλιο και τόνισε ότι «εγώ δεσμεύομαι να μηνύσω όποιον έχει ανάμειξη σ’ αυτό». Ζήτησε δε να συζητηθεί και να παρθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο εκείνη την ώρα, να γίνει διαπαραταξιακή επιτροπή και με συνοδεία εισαγγελέα να κλείσουν κάθε χώρο που δημιουργεί προβλήματα με τη μουσική, κάτι που τελικά δεν συζητήθηκε γιατί έμεινε στο τέλος και είχαν έλλειψη απαρτίας...

Το ίδιο και ο Γιάννης Σκουμπούρης αναφέρθηκε στην ηχορύπανση της Α’ πλαζ και σημείωσε ότι «επαφίεται σ’ εμάς να είμαστε εκεί μετά τις 9-10 το βράδυ και να πράξουμε τα δέοντα».

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ένας νέος που κατοικεί μέσα στο ΠΙΚΠΑ, όπου τόνισε ότι δεν μπορούν να ηρεμήσουν από το πρωί, γιατί η μουσική παίζει όλη την ημέρα, αλλά μετά τα μεσάνυχτα την ανεβάζουν και αναστατώνονται όλα τα παιδιά, μένοντας άγρυπνα και εκνευρισμένα. Ενα βράδυ πήγε στο χώρο και διαμαρτυρήθηκε αλλά εις μάτην. “Θέλω να κοιμηθώ, θέλω να κοιμηθώ” επανέλαβε με έμφαση.

Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό το βιασμό των πολιτών και την αδιαφορία των οργάνων της τάξης.

Ενας χώρος ανοιχτός που δεν έχει ούτε γι’ αυτή καθ’ αυτή την επιχείρηση άδεια, να βάζει τα κλαπατσίμπανα και να βαράνε όλη νύχτα, αδιαφορώντας και περιφρονώντας τους πάντες και τα πάντα.

Σημειωτέον ότι έχει ζητήσει άδεια και για δύο ακόμη ρεστοράν, την οποία ήδη πρέπει να πήρε, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αφού το Τοπικο Συμβούλιο Βούλας δεν κατάφερε να συνεδριάσει λόγω έλλειψης απαρτίας τη μιά και την επομένη τα ανέβαλε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πλαζ κλείνει μετά τις δέκα το βράδυ και κλείνει και η κεντρική είσοδος. Στην ανζήτησή μας, πώς μπαίνουν τη νύχτα για το μπαρ, μας ενημέρωσαν ότι μπαίνουν από την είσοδο των τένις που διαχειρίζεται ο Πανταζής (Λε Πα).

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 guests και κανένα μέλος