Την ασχετοσύνη, την “πιεστική” ταχύτητα και τον αμοραλισμό με τον οποίο λειτουργεί (τα τελευταία χρόνια) το ελληνικό Δημόσιο αποδεικνύει, η απόφαση να πάρουν πίσω τα ακίνητα του παραλιακού μετώπου που μόλις στις 28 Μαΐου μεταβίβασαν στο ΤΑΙΠΙΕΔ με απόφαση που έχει υπογραφεί από οκτώ υπουργούς της κυβέρνησης: Γ. Στουρνάρας, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Αδ. Γεωργιάδης, Γ. Μανιάτης, Χ. Αθανασίου και Όλ. Κεφαλογιάννη.

Η απόφαση, που φέρει την υπογραφή των παραπάνω υπουργών, μεταβιβάζει το μεγαλύτερο μέρος του παραλιακού μετώπου από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο στο ΤΑΙΠΕΔ, αντί στην εταιρεία ειδικού σκοπού «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ», που είχε συσταθεί για την οργανωμένη πολεοδόμηση της λεγόμενης «Αττικής Ριβιέρας», από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο και την επανασύνδεσή της με την πόλη.

Πρόκειται για την έκταση που λειτουργεί το ξενοδοχείο Cape Sounio του ομίλου Grecotel, 176 στρέμματα του παράκτιου μετώπου μεταξύ Αγίου Κοσμά και των ‘’Αστεριών’’ της Γλυφάδας και ακόμη μία έκταση 20 στρεμμάτων πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Αφήνουν απέξω το παραλιακό μέτωπο των 3Β και του Δήμου Σαρωνικού (Ανάβυσσος κλπ.)

Τα εν λόγω ακίνητα περιλαμβάνονται από στην αρχική λίστα των 55 ακινήτων που μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ προς μελλοντική αξιοποίηση και βρίσκονται στη Διαύγεια.

Σύμφωνα με πηγές, το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει ότι οι παραπάνω εκτάσεις συμπεριλήφθησαν στην ατζέντα εκ… παραδρομής και γι αυτό θα επιστρέψουν με νέα απόφαση στο Δημόσιο!!!

Αναρωτιέται ο κάθε πολίτης, οκτώ Υπουργοί τί υπέγραφαν;;;

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 guests και κανένα μέλος