Η εποχή μας επιβάλλει ανανέωση, τόσο στον τρόπο διοίκησης, όσο και στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών της Τ.Α.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Γέρακα, της Παλλήνης και της Ανθούσας που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επανεξέλεξαν kalantzis-nΔημοτικό Σύμβουλο Παλλήνης με τον Συνδυασμό "Πόλεις για να ζεις". Αποτελεί τιμή για εμένα, αλλά και τη γενιά μου, η εκπροσώπηση των νέων ανθρώπων, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παλλήνης, όπως έπραξα και τα τελευταία 3, 5 χρόνια από τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. Η υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου, μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ για τον τόπο μας, προκειμένου να χτίσουμε όλοι μαζί έναν δήμο καλύτερο, στεκόμενος αρωγός σε κάθε θετική πρόταση της διοίκησης του Δήμου, με την παράλληλη άσκηση εποικοδομητικής αντιπολίτευσης σε ό,τι δεν είναι προς όφελος όλων των δημοτών.

Η δύσκολη οικονομική περίοδος για τον τόπο, καθώς και η έλλειψη οικονομικών πόρων, δεν επιτρέπει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη για την ανάπτυξη της πόλης μας, δίνοντας προτεραιότητα στην εξεύρεση πόρων από νέες πηγές και προγράμματα.

Η εποχή μας επιβάλλει ανανέωση, τόσο στον τρόπο διοίκησης, όσο και στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δύναμή όλων μας είναι η ψήφος, που απορρέει αποκλειστικά και μόνο από τη στήριξη των πολιτών, προκειμένου να στρέψουμε το βλέμμα όλοι μαζί στο αύριο και το μέλλον του νέου μας Δήμου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Νεκτάριος Καλαντζής
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος
Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος