Σας καλούμε όλους να υλοποιήσουμε μαζί τη σπουδαία αυτή αλλαγή που αποφασίσατε για την Περιφέρεια Αττικής.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη στήριξή σας στον αγώνα μας για την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Ήταν ένας αγώνας που δόθηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και καθαρό πολιτικό λόγο. Ένας αγώνας που έδωσε μια άλλη προοπτική, ένα άλλο πρόγραμμα για τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής και κυρίως που κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Και όπως δήλωσε η νέα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου «η μάχη που κερδήθηκε είναι μονάχα η αρχή… Ξεκινάει ένας πόλεμος να αλλάξουμε τις ζωές μας. Να τις αλλάξουμε στην Περιφέρεια Αττικής, να τις αλλάξουμε σε όλη τη χώρα».

Η δέσμευσή μας είναι ότι όπως μέχρι σήμερα δώσαμε αυτή τη μάχη μαζί σας, έτσι θα συνεχίσουμε και όλη την πενταετία. Σε συνεργασία με τους δήμους, με τους φορείς, με τους πολίτες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους αλλά και τους χιλιάδες πολίτες που εθελοντικά στρατεύτηκαν μαζί μας στον καθοριστικό αυτό αγώνα.

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Σας καλούμε όλους να υλοποιήσουμε μαζί τη σπουδαία αυτή αλλαγή που αποφασίσατε για την Περιφέρεια Αττικής. Η Ανατολική Αττική, η Περιφέρεια Αττικής μας περιμένει όλους.

Καλή συνέχεια στον μεγάλο αγώνα,

στο μεγάλο στοίχημα που ξεκίνησε την Κυριακή!

Πέτρος Φιλίππου

Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 450 guests και κανένα μέλος