Η Ευρωπαϊκή Ενωση μάς διέψευσε με το χειρότερο τρόπο κάνοντάς μας πειραματόζωο

 

Την Κυριακή οι πολίτες καλούνται στις κάλπες για τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες στους περισσότερους δήμους της χώρας. Μία για την επαναληπτική εκλογή Δημάρχου, μία για την εκλογή Περιφερειάρχη και μία για τους αντπροσώπους που θα στείλουμε στην Ευρωβουλή. Αυτή θεωρώ ότι είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία, όσον αφορά την Ελλάδα ως χώρα και ως υπόσταση έθνους!

Οι δύο πρώτες είναι σημαντικές για τη γειτονιά μας, την περιφέρειά μας, η Ευρωβουλή είναι η ζωή μας, η υπόστασή μας ως λαός.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση μάς διέψευσε με το χειρότερο τρόπο κάνοντάς μας πειραματόζωο. Η χώρα μας βρίσκεται στην πιο δεινή θέση μετά τον πόλεμο του Χίτλερ. Η δημόσια περιουσία, η ίδια η χώρα δηλαδή, τα λιμάνια της, τα αεροδρόμιά της, η θάλασσά της και οι παραλίες της έχουν μπει σε δημοπρασία και ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί. Σε λίγο θα είμαστε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα.

Μ’ αυτές τις σκέψεις πρέπει να οδηγηθούμε στην κάλπη για την Ευρωβουλή και να ψηφίσουμε, αφού βουτήξουμε το μυαλό μας σε βαθειά σκέψη. Αν η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν πάρει ένα μάθημα από τους λαούς, ότι οι αξίες, τα αρχαία μας και τα κόκκαλα των προγόνων μας δεν πουλιούνται, ας ετοιμάζονται να γίνουν επαίτες, άστεγοι και δούλοι στην ίδια τους της χώρα.

Τα γράφω μαύρα, αλλά όχι τόσο μαύρα όσο είναι! Το μήνυμα πρέπει να πέσει μέσα στην κάλπη. Δεν είμαστε προϊόν για πώληση, οι λαοί!


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος