Mέχρι το κλείσιμο της κάλπης την Κυριακή, το επιτελείο μας είναι σε επιφυλακή όλο το εικοσιτετράωρο

 

Στις 2.52 π.μ., άγνωστοι μπήκαν στο λογαριασμό facebook της εκλεγμένης Δημοτικής Συμβούλου του συνδυασμού μας, κας Νανάς Κάραγιαν,  υπέκλεψαν και άλλαξαν τους κωδικούς του, και έκτοτε ελέγχουν το λογαριασμό αυτόν. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι άγνωστοι hackers κάνουν κατ’ επανάληψη κακόβουλες και συκοφαντικές αναρτήσεις με στόχο να πλήξουν την παράταξή μας λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές. Παράλληλα, άλλα μέλη του συνδυασμού μας υπήρξαν θύματα υποκλοπής των λογαριασμού του στα social media, ευτυχώς με λιγότερο σοβαρές συνέπειες αφού προλάβαμε να αποκρούσουμε τις ηλεκτρονικές επιθέσεις. Ενημερώνουμε λοιπόν τους χρήστες του Facebook, αλλά και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ότι, όσα έχουν αναρτηθεί, από αγνώστους σήμερα στο λογαριασμό της Νανάς Καραγιάν είναι ψεύτικα και συκοφαντικά. Η ίδια κατέθεσε το μεσημέρι μήνυση κατά αγνώστου στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, και αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι αρχές είναι κοντά στην εξιχνίαση του ηλεκτρονικού εγκλήματος το οποίο έχει καθαρά πολιτικό κίνητρο εν’ όψει των εκλογών της Κυριακής.

konstantelos-omilonΓια το περιστατικό ο κ. Κωνσταντέλλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζω τις άθλιες αυτές προεκλογικές πρακτικές απ’ όπου και αν προέρχονται. Ο απερχόμενος Δήμαρχος βλέποντας την αναπόφευκτη εκλογική του ήττα την Κυριακή, και αφού έχει εξαντλήσει τα λίγα πολιτικά επιχειρήματα που είχε να καταθέσει στους συμπολίτες μας, έχει χάσει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε κινήσεις πανικού. Τον καλούμε, έστω και για τις λίγες ώρες που απομένουν, να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συμβάλει στη διατήρηση ενός πολιτισμένου κλίματος προκειμένου να μπορέσουν οι εκλογείς να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή με ηρεμία, και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

Τέλος, μέχρι το κλείσιμο της κάλπης την Κυριακή το απόγευμα το επιτελείο μας είναι σε επιφυλακή όλο το εικοσιτετράωρο και θα σας ενημερώσουμε για οποιοδήποτε άλλο χτύπημα στα πλαίσια της  ηλεκτρονικής επίθεσης που δεχόμαστε.

Από το γραφείο τύπου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 280 guests και κανένα μέλος