Αγαπητοί συμπολίτες,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν την ανεξάρτητη συλλογική προσπάθεια της παράταξης μας. Μια προσπάθεια που στόχο έχει η Παιανία και τα Γλυκά Νερά να αποκτήσουν δυνατή φωνή, Δήμαρχο ικανό και αποτελεσματικό για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως, και όσους την Κυριακή 18 Μαΐου προσήλθαν στις κάλπες, άσκησαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και επέλεξαν πρόσωπα από άλλες δημοκρατικές παρατάξεις, να τους εκπροσωπήσουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Το σέβομαι και δεσμεύομαι την επομένη των εκλογών να συνεργαστώ με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, για να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν.

Στις 25 Μαΐου όμως καλούμαστε να λάβουμε την τελική μας απόφαση. Να επιλέξουμε Δήμαρχο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο τόπος μας δεν αντέχει πειραματισμούς. Δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει χρόνο. Δεν μπορεί οι λίγοι να καθορίσουν, το μέλλον των πολλών.

Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων όπως οι αντικειμενικές αξίες, η φορολογία, οι ζώνες οικιστικού ελέγχου, το ΒΙΟΠΑ, το επιχειρησιακό πάρκο.

Η επόμενη πενταετία είναι κρίσιμη για την υλοποίηση έργων όπως το αποχετευτικό. Έργο για το οποίο έχουμε συμβάλει με όλες μας τις δυνάμεις τόσο εγώ, όσο και ο σημερινός Δήμαρχος κ. Δάβαρης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να το χάσουμε μέσα από τα χέρια μας, εξαιτίας καθυστερήσεων που θα υπάρξουν από μια άπειρη δημοτική αρχή.

Η επόμενη πενταετία είναι κρίσιμη για την άντληση πόρων από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, το ΕΣΠΑ. Πόροι που θα χρηματοδοτήσουν έργα υποδομών και θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Απαιτούν όμως εμπειρία, γνώση και ισχυρό δίκτυο επαφών για να τα διεκδικήσουμε και να τα υλοποιήσουμε.

Γι' αυτό λέμε ότι στις 25 Μαΐου η Παιανία και τα Γλυκά Νερά πρέπει να αποκτήσουν Δυνατή Φωνή, Δήμαρχο Ικανό να χειριστεί τους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς και να συγκρουστεί αν χρειαστεί με το κεντρικό κράτος.

Μπροστά στην κάλπη της 25ης Μαΐου σκεφτείτε τον τόπο μας και τα συμφέροντα του. Ποιος έχει την ικανότητα να τα εκπροσωπήσει αποτελεσματικά καινά απαιτήσει όσα αξίζουμε;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ    

Βάλτε πάνω απ' όλα τον τόπο μας.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα είμαι ένας Δήμαρχος, για όλους τους κατοίκους, που θα διεκδικήσει και υλοποιήσει όσα έχουμε εξαγγείλει στο πρόγραμμα μας. Θα το πετύχουμε αξιοποιώντας πλήρως το υψηλού μορφωτικού επιπέδου και επαρκέστατης επαγγελματικής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η πόλη μας.
Με εκτίμηση,
Ισίδωρος Μάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 264 guests και κανένα μέλος