Αγαπητοί Συνδημότες και συνδημότισσες,

Στις εκλογές της Κυριακής 18ης Μαΐου συνέβη κάτι μοναδικό αλλά όχι και ανεξήγητο: το 70% των ψηφοφόρων απέρριψε κατηγορηματικά την υποψηφιότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής!!! Παρά τις πιέσεις, τις υποσχέσεις, τις υπόγειες μεθοδεύσεις και τα εριστικά ξεσπάσματα του απερχόμενου Δημάρχου, όλοι αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν ότι Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ψηφίσατε το Συνδυασμό μας στις εκλογές της 18ης Μαΐου, αναδεικνύοντάς τον σε έναν από τους δύο μονομάχους του β΄ γύρου. Με τον τρόπο αυτόν δείξατε έμπρακτα τη συμπαράστασή σας αλλά και την πίστη σας στο ήθος και τις αρχές που αυτός υπηρετεί.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι συναισθανόμαστε απόλυτα την ευθύνη που συνεπάγεται η εμπιστοσύνη σας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για τη νίκη στις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Θέλουμε, όμως, επίσης να διαβεβαιώσουμε όσους ψήφισαν τους Συνδυασμούς που δεν πέρασαν στο β΄ γύρο, ότι η «Κοινωνία Προοπτικής» είναι πανέτοιμη να τους εκπροσωπήσει επάξια και να αγωνιστεί για να ανατρέψει πολιτικές και πρακτικές της απερχόμενης δημοτικής αρχής που τους απογοήτευσαν.

Θέλουμε, τέλος, να θυμίσουμε σε όλους τους δημότες ότι:
•    το σύνολο των θέσεών μας και της στρατηγικής μας για τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου καταγράφονται αναλυτικά στο Πρόγραμμά μας,
•    το ήθος μας το έχουμε δείξει όλο αυτό το διάστημα με τη στάση και τη συμπεριφορά μας κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα,
•    το ότι ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ το έχουμε αποδείξει γιατί είμαστε εδώ και δεν υποχωρούμε.
Όσον αφορά στην πρόσκληση του Συνδυασμού της απερχόμενης δημοτικής αρχής για πραγματοποίηση δημόσιων ανοιχτών συζητήσεων μεταξύ του επικεφαλής μας Κ. Αλλαγιάννη και του απερχόμενου δημάρχου Σ. Μεθενίτη, δηλώνουμε ξεκάθαρα και προς όλες τις κατευθύνσεις:
•    Θεωρούμε την συγκεκριμένη πρόσκληση για «διάλογο» απολύτως προσχηματική. Εάν ο απερχόμενος Δήμαρχος ενδιαφερόταν πραγματικά για πολιτισμένο και δημοκρατικό διάλογο θα το είχε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα όργανα του Δήμου μας αλλά και κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Ωστόσο, όπως οι πάντες γνωρίζουν άριστα, το μόνο που κάνει συστηματικά ο κ. Μεθενίτης είναι να σκηνοθετεί ατέρμονες (προφορικές και έγγραφες) συγκρούσεις με σκοπό να καλύπτει την αλήθεια κάτω από τη σκόνη που σηκώνει το ….εκρηκτικό του ταπεραμέντο.
•    Αρνούμαστε κατηγορηματικά να νομιμοποιήσουμε τις ανέξοδες «κοκορομαχίες» που τόσο αγαπά ο απερχόμενος δήμαρχος. Γιατί δεν ενδιαφέρουν και δεν εξυπηρετούν κανένα παρά μόνο τον ίδιο. Εμάς μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα του τόπου. Και αυτά δεν λύνονται με κανιβαλισμούς και υστερίες. Λύνονται με αλληλοσεβασμό, με ενότητα, με συνεργασία.
•    Δεν μετατρέπουμε τις δημοτικές εκλογές σε εκπομπή ριάλιτι….. Σεβόμαστε το κύρος του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης παρά τις προκλήσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές…..

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Στις εκλογές της Κυριακής 25ης Μαΐου, σας καλούμε όλους να ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ πρακτικές και μεθοδεύσεις που μας κρατούν πίσω. Για να φανταστούμε τον τόπο μας αλλιώς, να διοικήσουμε το Δήμο μας αλλιώς, να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον της περιοχής μας με συνέπεια, ειλικρίνεια και τιμιότητα.
Στις εκλογές της Κυριακής 25ης Μαΐου, το μέλλον της πόλης μας δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει να το κερδίσουμε.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!
 
Γραφείο Τύπου
του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού
Κοινωνία Προοπτικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 195 guests και κανένα μέλος