Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» και ο επικεφαλής της παράταξης Σταύρος Ιατρού θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Καμάριζας, της Κερατέας, του Λαυρίου και των Οικισμών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με την ψήφο τους σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Σεβόμαστε το αποτέλεσμα.

Δώσαμε έναν τίμιο, ηθικό και αξιοπρεπή αγώνα, κρατώντας αποστάσεις από το κλίμα πόλωσης που διαμόρφωσαν οι ανθυποψήφιοί μας. Αγωνιστήκαμε να πείσουμε τους πολίτες ότι έχουμε όραμα για τη Λαυρεωτική και, πάνω απ’ όλα, ότι έχουμε ξεκάθαρες θέσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Στις 25 Μαΐου δεν θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ανάληψη της βαριάς ευθύνης να διοικήσουμε τον τόπο μας. Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» προεκλογικά είχαμε τοποθετηθεί δημόσια και είχαμε ξεκαθαρίσει πως, στην περίπτωση που ήμαστε εκτός 2ου γύρου, δεν θα συν εργαζόμαστε με κανέναν από τους άλλους δύο συνδυασμούς. Στη συνεδρίαση των μελών της παράταξής μας στις 20 Μαΐου αποφασίσαμε ομόφωνα, σεβόμενοι τους ψηφοφόρους μας, να παραμείνουμε πιστοί στην προεκλογική μας θέση: Σας καλούμε, λοιπόν, να αποφασίσετε με ελεύθερη βούληση και κατά συνείδηση τι θα επιλέξετε.

Ανεξαρτήτως ποιός θα αναλάβει την διοίκηση του Δήμου την επόμενη πενταετία, οι «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» με γνώση, εμπειρία και συνέπεια θα υπερασπιστούμε τις αξίες και τις θέσεις μας προς όφελος των δημοτών μας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 guests και κανένα μέλος