Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Μας επέτρεψαν έτσι, παρά την πρωτοφανή διάσπαση εκλογικών δυνάμεων, το κλίμα διχασμού που καλλιεργήθηκε, αλλά και τις πιέσεις, να διατηρήσουμε την εκλογική μας δύναμη και να συνεχίσουμε την εκπροσώπησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο με δύο Δημοτικούς Συμβούλους.

Η δραματική πτώση των ποσοστών του Σωτήρη Μεθενίτη καταδεικνύει την ανικανότητα της διοίκησής του. Δυστυχώς για τον τόπο, οι συνδημότες μας επέλεξαν τις δύο χειρότερες εναλλακτικές, που μοιραία θα οδηγήσουν την προσεχή Κυριακή στο χειρότερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα. Ο καθένας ας αναλάβει πλέον τις ευθύνες του.

Καταγγέλλουμε την πεισματική άρνηση των λοιπών δημοτικών παρατάξεων στην πρότασή μας για συνεργασία στις εκλογές, με συνέπεια να πριμοδοτήσουν την επικράτηση των δύο προαναφερομένων. Όμοια, ας αναλάβουν και αυτές το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

H «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» συνεχίζει με την ίδια αποφασιστικότητα και συνέπεια, θα είναι παρούσα στα τοπικά δρώμενα και θα σας ενημερώνει για τα δημοτικά τεκταινόμενα με κάθε πρόσφορο μέσον.
 
 
Πόρτο Ράφτη, 20/05/2014
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Γιώργος Αδάμος

www.dynami-elpidas.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 293 guests και κανένα μέλος