Σε μία περίοδο που κρίνεται το μέλλον του τόπου μας και η ποιότητα της ζωής μας, εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να παραμείνουμε αμέτοχοι.



Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου. Επί σειρά ετών αγωνίζομαι για ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ για μία πόλη ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ και για ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

Με τον σημερινό Δήμαρχο ταυτίζονται σε πολλά σημεία οι Αρχές μας. Είναι έντιμος, εργατικός και κατά την δύσκολη αντικειμενικά περίοδο της Δημαρχίας του, ολοκληρώθηκαν πολλά και σημαντικά για την περιοχή μας έργα. Οργάνωσε τον Δήμο , νοικοκύρεψε τα οικονομικά του, αύξησε το πράσινο και διεκδίκησε ελεύθερες παραλίες για τους δημότες.

Ο Σπύρος Πανάς έχει δείξει στην πράξη ότι είναι διατεθειμένος να συγκρουστεί με κάθε είδους συμφέροντα που επιδιώκουν την εμπορευματοποίηση και την άναρχη τσιμεντοποίηση της πόλης μας. Αντίθετα, ο σημερινός του αντίπαλος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έχει δείξει ότι υποστηρίζει αυτά ακριβώς τα συμφέροντα και προωθεί τις επιδιώξεις τους.

Απέναντι στην μεγάλη απειλή να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της πόλης μας και να υποβαθμιστεί η ποιότητα ζωής μας, οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ανεξάρτητα από δημοτικές παρατάξεις και πολιτικές πεποιθήσεις.

Σε μία περίοδο που κρίνεται το μέλλον του τόπου μας και η ποιότητα της ζωής μας, εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να παραμείνουμε αμέτοχοι.

Στηρίζω και εμπιστεύομαι τον Σπύρο Πανά, γιατί έχει ρεαλιστικό σχέδιο και πρόγραμμα και γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να προστατεύσει τον χαρακτήρα και την φυσιογνωμία της πόλης μας και να εγγυηθεί ότι θα παραμείνει ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ με χρήσεις γης αποκλειστικής κατοικίας. Καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν τον Σπύρο Πανά στις 25 Μαΐου.

21 Μαΐου 2014

Φιλικά,
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
Αρχηγός Μειοψηφίας στα 3Β
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 313 guests και κανένα μέλος