Ο Δήμος Μαρκοπούλου ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, γιατί έχουμε την εμπειρία, την ικανότητα, και την όρεξη για δουλειά, να το επιτύχουμε!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι Μεθενίτης και τα μέλη του Συνδυασμού “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, για την μεγάλη σας στήριξη και την αγάπη που μας δείξατε, στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, 18ης Μαΐου.

Το εξαιρετικό αποτέλεσμα της πρωτιάς και της διαφοράς των επτάμιση (7,5) μονάδων από τον δεύτερο Συνδυασμό, είναι μία μεγάλη νίκη όλων μας!

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμαχητές, μέλη του Συνδυασμού μας, οι οποίοι ακόμη κι αν δεν εκλέχτηκαν ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχουν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας από υπεύθυνες θέσεις της Δημοτικής Αρχής και συνεχίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή, τη μεγάλη μάχη για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών!

Όσον αφορά στην ψηφοφορία της Κυριακής 25ης Μαΐου, καλούμε τους δημότες να απαντήσουν στα κρίσιμα διλήματα των εκλογών, αφού πρώτα συγκρίνουν τους επικεφαλής των Συνδυασμών, τα μέλη τους, τα προγράμματά τους και προπαντός, την διαχρονική ειλικρίνεια και την συνέπεια των λόγων και των έργων, καθενός τους.

Καλούμε τέλος, τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Κων/νο Αλλαγιάννη, να επιδείξει το απαραίτητο σθένος, ως πολιτικός, που διεκδικεί το ύψιστο τιμητικό αξίωμα της πόλης μας και να αποδεχθεί την πρόσκληση του Συνδυασμού μας, για πραγματοποίηση δύο δημόσιων, ανοιχτών συζητήσεων, μεταξύ των δύο υπ. Δημάρχων, κου Σωτήρη Μεθενίτη και του ιδίου, την Πέμπτη 22/5 στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου και την Παρασκευή 23/5, στο Λιμάνι Αγ. Νικολάου στο Πόρτο Ράφτη!

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο κος Κων/νος Αλλαγιάννης δεν θα αποφύγει τον διάλογο, προβάλλοντας απατηλές δικαιολογίες, αλλά θα αποδεχθεί την πρόταση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους δημότες, να κρίνουν και να συγκρίνουν τους υποψήφιους Δημάρχους, τις θέσεις και τις προτάσεις τους.

Αγαπητοί Συμπολίτες!

Πιστεύουμε απόλυτα, ότι η Κυριακή της 25ης Μαΐου, θα είναι η ημέρα που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα δώσουμε την τελική απάντηση, ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, γιατί έχουμε την εμπειρία, την ικανότητα, και την όρεξη για δουλειά, να το επιτύχουμε!

Σας θέλουμε και σας χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας, προκειμένου να βγούμε νικητές στον μεγάλο αγώνα μας που τελειώνει την Κυριακή, αλλά κυρίως για την μεγάλη προσπάθεια, που μας περιμένει την επόμενη πενταετία!

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση,

τα μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 guests και κανένα μέλος