Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ΣυμπολίτεςΣυμπολίτισσες,
 
 
 

Για την πόλη μας θεωρούμε ότι κανείς από τους συνδυασμούς που κατεβαίνουν στις εκλογές καθώς και τους υποψήφιους δημάρχους που ζητάνε την ψήφο μας δεν ανταποκρίνονται στο να ηγηθούν της πόλης μας. Μας πρότειναν ανερχόμενες δυνάμεις εξουσίας να συνεργαστούμε στις δημοτικές εκλογές. Εμείς συνεργαζόμαστε με συνδυασμούς και υποψηφίους των οποίων τα προγράμματα και οι θέσεις παρουσιάζουν επαρκή συμβατότητα με τα προτάγματα του Ε.Πα.Μ. (www.epamhellas.gr). Έτσι κι αλλιώς η ψήφος ​στην κοινοβουλευτική ​"Δημοκρατία" ​έχει επιρροή ελλιπέστατη ως ​μηδενική για την ουσιαστική παρέμβαση του πολίτη στα κοινά. Δεν αποφασίζει ο λαός για την πόλη του. Στην οικονομία, την παραγωγή, τον πολιτισμό αποφασίζουν κάποιοι άλλοι αντ’αυτού. Από την κεντρική εξουσία ως τις αρχές στη μικρότερη πόλη έχουν απομονώσει το λαό πού δεν συμμετέχει πουθενά και ποτέ, να αποφασίσει το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του. Έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας πού αφήσαμε κάποιους άλλους να μας πηγαίνουν όπου θέλουν σα να είμαστε μικρά παιδιά και να μας έχουν πάρει από το χέρι.

Επιπρόσθετα, από την εποχή των μνημονίων, η καταστροφή, η φτώχεια, το ξεπούλημα και η λεηλασία συνολικά του λαού και της χώρας είναι δεδομένη. Ο Καλλικράτης θα γίνεται εργαλείο στα χέρια των Γερμανών πλουτοκρατών μέσω του Φούχτελ. Το καθεστώς συνολικά ευθύνεται για το σήμερα που βιώνει ο λαός και κυρίως η νεολαία, 62% ανεργία, μαζική μετανάστευση.

Η απάντηση είναι μία... με κύτταρο αντίστασης τις τοπικές κοινωνίες πρέπει να καταρρεύσει το καθεστώς και το ολιγαρχικό σύνταγμά του. Πιστεύουμε ότι όποιος γίνει πρώτος πολίτης της πόλης μας καθώς και ο συνδυασμός του (στελέχη – δημοτικοί σύμβουλοι), πρέπει να δώσουν ανυποχώρητο αγώνα αψηφώντας νόμους, μνημόνια υπηρετώντας τα συμφέροντα των πολιτών της πόλης καθώς και συνολικά την ελληνική κοινωνία. Το καθεστώς των μνημονίων και της φτωχοποίησης πρέπει να καταρρεύσει, να ακυρωθεί. Να ακυρωθούν στην πράξη οι νόμοι που κάνουν τους δήμους φορομπήχτες για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου και τα σχολεία. Όχι στη διάλυση των δήμων, όχι στην ιδιωτικοποίηση μιας σειράς υπηρεσιών τους. Όλα αυτά θέλουν ανθρώπους με υψηλά ιδεώδη να πρωτοστατήσουν στην ενεργοποίηση των πολιτών για να μην προχωρήσουν οι κατασχέσεις στην πόλη μας, να μην κοπεί το ρεύμα και το νερό από κανένα σπίτι που έχει πρόβλημα. Να αμβλυνθούν οι συνέπειες της ανεργίας.

Με την ενεργοποίηση των πολιτών κατακτιέται σιγά-σιγά η δημοκρατία. Πολίτες, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών δραστηριοποιηθείτε στα κοινά μέσω λαϊκών συνελεύσεων, μέσω δυναμικής παρουσίας στα όργανα λήψης αποφάσεων που αφορούν την πόλη μας κι εμάς. Με παλαιοκομματική πρακτική και λογική δεν αλλάζει τίποτα. Νέες αξίες, νέες ιδέες, νέα κοινωνία. Αλλάζοντας τις πόλεις μας προς το καλύτερο, αλλάζουμε και εμείς, αλλάζει και η χώρα.
 
Ε.Πα.Μ. Κορωπίου "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
τηλ. : 6977790893
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 guests και κανένα μέλος