Γεννήθηκα πριν εικοσιτέσσερα (24) χρόνια στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 1990. Μεγάλωσα στις γειτονιές της νέας Σμύρνης έχοντας αποφοιτήσει από το γυμνάσιο της Λεοντείου, στις MAVRAPOSTOLOUγειτονίες της Ηλιούπολης μιας και το πρώτο μου σπίτι ήταν στην Κ. Ηλιούπολη, στους δρόμους της αγαπημένης μου Πάτρας αφού εκεί τελείωσα το Πανεπιστήμιο, στους χωματόδρομους που οδηγούν στις παραλίες της Τζιάς όπου είναι το καλοκαιρινό σπίτι της ψυχής μας. Και βέβαια στις γειτονίες της κάτω Βούλας αφού από εκεί αποφοίτησα από το λύκειο (1ο Λύκειο Βούλας) και μένω από το 2005.

Είμαι πτυχιούχος της Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά και είμαι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων με πτυχιακή διατριβή στην Διαχείριση των Υδάτινων Πόρων.

Σήμερα κάνω το MBA μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Seattle.
Έχοντας συλλέξει αρκετές εικόνες και βιώματα από τόσες γειτονιές διαφορετικών δήμων στην μέχρι τώρα διαδρομή ζωής μου και έχοντας πλέον σπουδάσει την αγάπη μου για τη φύση και το περιβάλλον, ανταποκρίθηκα αμέσως στο κάλεσμα του αυριανού Δημάρχου Δημοσθένη Δόγκα για συμμετοχή νέων ανθρώπων με διάθεση για δουλειά, στα κοινά της πόλης μου, μέσα από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΔΗΜΟ ΤΙΚΗ ΕΝΟ ΤΗΤΑ ΒΟΥΛΑΣ

Ε-mail: s.mavrapostolou@dimotikivoulisi.gr

Tηλ: (+30) 697 6164196

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 188 guests και κανένα μέλος