Η Stacy Koulouris σπούδασε μουσική στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα στο Εθνικό Ωδείο του Μ. Καλομοίρη. Απεφοίτησε με άριστα λαμβάνοντας το πρώτο
KOULOURI
βραβείο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ανώτερων θεωρητικών με διάσημους συνθέτες και μαέστρους με τους οποίους απέκτησε Πτυχία αντίστιξης και φούγκας.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια πιάνου και παρακολούθησε μαθήματα (Master Classes), ρεπερτορίου για δύο πιάνα με την διεθνούς φήμης σολίστ της σχολής JUILLIARD της Νέας Υόρκης, Vinia Tsopelas.

Εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου και ανώτερων θεωρητικών σπουδών και έχει διδάξει μεταξύ άλλων στο Αττικό και το Εθνικό Ωδείο, στο Southeastern College κ.α.

Επίσης έχει δημιουργήσει και συμμετέχει ενεργά σε μουσικά σχήματα με έμφαση στη μουσική δωματίου και εμφανίζεται τακτικά στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, όπου πολλές φορές το έργο της έχει προβληθεί τηλεοπτικά.

 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΔΗΜΟ ΤΙΚΗ ΕΝΟ ΤΗΤΑ ΒΟΥΛΑΣ

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ: (+30) 693 7328886

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 475 guests και κανένα μέλος