Γεννήθηκα στους Σοφάδες-Καρδίτσης. Έμαθα Αγγλικά, Γαλλικά και ειδικεύθηκα στο μεταφραστικό τμήμα. Εκπαιδεύτηκα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.
ifigeneia-am
Από το 1992 είμαι μόνιμος κάτοικος Βούλας. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα αγόρι 14 χρόνων. Εργάστηκα για 27 έτη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας ως Γραμματέας του

Καρδιολογικού Τμήματος. Με την συνταξιοδότησή μου από την υπηρεσία μου με ανήλικο παιδί δεν παρέμεινα στο περιθώριο αλλά ξεκίνησα μια δεύτερη δημιουργική πορεία στη ζωή μου. Έγραψα και εξέδωσα το πρώτο μου μυθιστόρημα Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ. Το δεύτερό μου μυθιστόρημα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ πρόκειται να εκδοθεί σύντομα. Τώρα ασχολούμαι με την συγγραφή παιδικών διηγημάτων όπου θα είναι το τρίτο κατά σειρά μυθιστόρημά μου.

Με διακρίνει η ορθή σκέψη για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Ο ενδόμυχος σεβασμός για κάθε άνθρωπο αλλά και για κάθε αντικείμενο ή έννοια. Η επιμονή μέχρι την τελική επίτευξη των στόχων που συνδυάζεται όμως με υπομονή και εργατικότητα. Το δίκαιο που πρεσβεύει και τις δυο πλευρές και όχι μόνο τα ατομικά συμφέροντα.

 

Ιφιγένεια - Έφη

Αμοργιανού - Χαντζή

Συντ. Γραμματέας Ασκληπιείου Βούλας

Συγγραφέας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΔΗΜΟ ΤΙΚΗ ΕΝΟ ΤΗΤΑ ΒΟΥΛΑΣ

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ: (+30) 699 8958059

Διακατέχομαι από μια ευαισθησία ψυχής και μια καλαισθησία χώρου για αυτό θέλω ο τόπος μου να αναδειχτεί και να γίνει ο καλύτερος δήμος αυτής της χώρας.

Και φυσικά μόνο ένας άνθρωπος μπορεί αυτό να το επιτύχει και αυτός είναι ο μελλοντικός Δήμαρχος ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΟΓΚΑΣ.

Εκλογικό Κέντρο ΒΟΥΛΑΣ & Κεντρικά Γραφεία:

BΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ 84, Τ.Κ. 166 73, ΒΟΥΛΑ

Tηλ: 210 8951420 & 210 8952454 Fax: 210 8951418

Εκλογικό Κέντρο ΒΑΡΗΣ:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑ, ΕΣΤΙΑΣ 3, Τ.Κ. 166 72, ΒΑΡΗ

ΤΗΛ: 210 8973234

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.DimotikiVoulisi.gr

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΟΓΚΑΣ



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος