Γεννήθηκα στην Ferrara Ιταλίας το 1977 και είμαι κάτοικος και δημότης Βούλας από το 1987. Αποφοίτησα το 1995 από το 1ο Λύκειο Βούλας , έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου πάνω στο Construction Management (Διαχείριση και Διοίκηση Κατασκευών) από το Πανεπιστήμιο του Kingston veroiopoulosτου Λονδίνου. Επίσης είμαι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου (ΜΕΕΠ), είμαι μέλος του ΤΕΕ και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ), είμαι εγγεγραμμένος στο μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών Ελλάδος και γνωρίζω άπταιστα την Αγγλική και Ιταλική Γλώσσα.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά από το 2006 στο χώρο των κατασκευών και έχω εργασθεί σε διάφορες Τεχνικές Εταιρείες ως μηχανικός εργοταξίου στην κατασκευή δημοσίων έργων καθώς επίσης τα τελευταία χρόνια έχω αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων Τεχνικών Γραφείων σε όλη την Αττική που αναλαμβάνουν την υλοποίηση ιδιωτικών έργων. Επίσης διετέλεσα σύμβουλος στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών λαμβάνοντας μέρος σε ομάδες εργασιών με αντικείμενο τον εξορθολογισμό και την εύρυθμη λειτουργία της δομής και οργάνωσης των Μαζικών Μέσων Μεταφοράς.

Με αίσθημα ευθύνης προς τον πολίτη και την τοπική κοινωνία και θέλοντας να συμβάλω με την επαγγελματική μου εμπειρία και τις δυνατότητες μου στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, θέτω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Βούλας με τον συνδυασμό ‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ’ του Υποψηφίου Δημάρχου Δημοσθένη Δόγκα.

Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια ευημερίας και ανάπτυξης του Δήμου μας.

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΑΣ
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ: (+30) 694 5695974

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 173 guests και κανένα μέλος