Η οικογένεια Δόγκα εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Βούλας το 1927.

Είναι εγγονός του εξέχοντος νομικού και δικαστή Γεωργίου Κ. Δόγκα, πρωτεργάτη της ανεξαρτητοποίησης και της δημιουργίας της Κοινότητας Βούλας, βασισμένης στο σχέδιο της DOGKAS-NEWκηπούπολης, της οποίας υπήρξε ο πρώτος, αρχικά κατ' εντολή και εν συνεχεία εκλεγμένος Κοινοτάρχης.

Είναι γιός του Δημοσθένη Γ. Δόγκα, δικηγόρου παρ' Αρείω Πάγω, πρωτεργάτη της θέσπισης και λειτουργίας του ταμείου ανεργίας και επί σειρά ετών νομικού συμβούλου του Δήμου Βούλας.

Αποφοίτησε το 1996 από το 1ο Λύκειο Βούλας και έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά και Ναυτικό Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Greenwich και Hunddersfield της Μεγάλης Βρετανίας.

Ασχολείται επαγγελματικά με τα χρηματοοικονομικά και από το 2009 έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο ομάδα μελετών απαρτιζόμενη από νέους επιστήμονες και εξειδικευμένους επαγγελματίες, την AnyGivenProject (Εκάστοτε Ανειλημμένη Μελέτη), με την οποία έχει εκπονήσει μελέτες και αποπερατώσει αφιλοκερδώς διάφορα κοινωφελή έργα όπως :

- Την πλήρη μελέτη και επίβλεψη της ανακατασκευής της πλατείας Γεωργίου Κ. Δόγκα στη Βούλα, (2009-2010).

- Την πλήρη μελέτη και σχεδιασμό της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του συλλόγου προστασίας της καρέτα-καρέτα ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα σε αυτόνομο ενεργειακά, περιβαλλοντικό κέντρο διαδραστικής εκπαίδευσης, με παροχές και για ΑμΕΑ,(2011-2012).

- Την πλήρη μελέτη και επίβλεψη της ανακατασκευής προσκοπικής κατασκήνωσης 100 στρεμμάτων στον Άγιο Ανδρέα, Νέας Μάκρης, (2013).

Ο ίδιος προσωπικά και με μέλη της ομάδας έχει συμμετάσχει στις περισσότερες από τις Εθελοντικές Δράσεις που έχουν λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή μας, όπως αναδασώσεις, αντιμετώπιση πυρκαγιών και καθαρισμό παραλιών.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 173 guests και κανένα μέλος