Ονομάζομαι Νικόλαος Νανούρης του Δημητρίου και γεννήθηκα στην Αθήνα (Πλατεία  Κυψέλης) στις 11 Δεκεμβρίου 1966. Κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.
nanouris-nikos
Είμαι το πρώτο παιδί Πολύτεκνης Οικογένειας και όπως είναι φυσικό το αίσθημα ευθύνης και στήριξης τόσο ως προς τα αδέρφια μου όσο αργότερα στους συμπολίτες με τους οποίους συναναστρέφομαι ήταν έντονο από την πρώτη στιγμή.


Είμαι παντρεμένος με τη Βουλιαγμενιώτισσα Εκπαιδευτικό Φωτεινή Μανώλη και έχουμε δύο γιους. Διαμένω στη Βουλιαγμένη από το 1992. Ο λόγος ο οποίος ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με τα κοινά στον τόπο όπου γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και σπούδασαν τόσο τα παιδιά μου όσο και η γυναίκα μου, είναι η αδήριτη αγάπη να προσφέρω στους συμπολίτες μου τις υπηρεσίες μου ανιδιοτελώς.

Πανεπιστημιακές Σπουδές.

Σπούδασα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε (Υπότροφος του Ι.Κ.Υ) 1984-1988 

Είμαι κάτοχος  Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc. στην Περιφερειακή Οικονομική Ανάπτυξη(ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο - Ι.Π.Α.)  1991-1993 

Ομιλώάριστα την Αγγλική γλώσσα (Δίπλωμα Proficiency του Πανεπιστημίου Cambridge)

Υπηρέτησα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, ως διαβιβαστής από το 1988 - 1989. (Αθήνα - Λήμνο).

Εργασιακή Εμπειρία

Εργάστηκα σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Τράπεζα Citibank N.A. στην Αθήνα από το 1989 - 2003 και κατά καιρούς έχω εργαστεί στην Citibank N.A  Λονδίνου & Δουβλίνου. Απεχώρησα με τον βαθμό του Διευθυντή των Ξένων Θεσμικών Επενδυτών (Foreign Investors, Global Consumers Investment Manager).

Από το 2003, κατόπιν επιτυχούς διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π, προσελήφθην ως Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών στην εισηγμένη στο Χ.Α.Α. εταιρεία Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E. όπου σήμερα κατέχω την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Σχέσεων με τους ΟΤΑ. Η Διεύθυνση αυτή παρακολουθεί όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και λειτουργιών της ΕΥΔΑΠ με τους Δήμους της Αττικής, που σχετίζονται με θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης  καθώς και με χρηματοοικονομικά ζητήματα (ρυθμίσεις ληξιπροθέσμων οφειλών κλπ.).

Σεμινάρια - Δραστηριότητες  

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Λονδίνο, Δουβλίνο, Φρανκφούρτη), σχετικά με Τραπεζικά και Επενδυτικά προϊόντα, καθώς και την ανάπτυξη Διοικητικών Ικανοτήτων και Ανθρωπίνων Πόρων.

Το Σεπτέμβρη του 2011 εκπροσώπησα, την Ε.ΥΔ.ΑΠ. A.E., στην πρώτη της παρουσίαση, στο 6ο Διεθνές ROAD SHOW, που διεξήχθη στο Λονδίνο, με σκοπό την ανάδειξη της εξωστρέφειας της Εταιρείας και την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε χώρες του εξωτερικού.

Στις 7-8  Μαρτίου  2014 συμμετείχα στις εργασίες της 6ης  Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Περιφερειών και Πόλεων που διεξήχθη στην Αθήνα, εκπροσωπώντας την ΕΥΔΑΠ Α.Ε.. 

Δραστηριότητες - Ενδιαφέροντα

 Είμαι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. (Ο.Ε.Ε), του Συνδέσμου Ελλήνων

Περιφερειολόγων (Σ.Ε.Π), και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (Ε.Λ.Ι.Ε).

 Υπήρξα από το 2004 – 2008 Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου για την

«Ανάπτυξη του Β΄ και Γ΄ Τομέα ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ».

 Είμαι Μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Μηλαδέζας» στην Βάρη & του «Επιμορφωτικού»

Συλλόγου Βάρης.

 Από τις 14-29/8/2004, εργάστηκα ως Εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

 Υπήρξα Έφορος ποδοσφαίρου στο τμήμα Παίδων – Νέων του Α.Ο.Β από το 2007 – 2010.

 Είμαι συλλέκτης ξένων και ελληνικών νομισμάτων και γραμματοσήμων. 

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποτελεί για μένα πρόκληση να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο Σπύρο Πανά, για μια ομοιόμορφη και ομοιογενή ανάπτυξη του Δήμου Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης.

Όσον με αφορά, δεσμεύομαι προσωπικά να τιμήσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν οι συμπολίτες μου, και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 331 guests και κανένα μέλος