«Ανυπόληπτα φυλλάδια με κακόβουλες μαντικές ικανότητες...»Από το συνδυασμό του Δήμου 3Β, ελάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση για «χιουμοριστικά» δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή κάποια, χιουμοριστικά μάλλον, δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εσχάτως σχετικά με τη συνεργασία του Συνδυασμού ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΒΑΚΗΣ με τον κ. Κωνσταντέλλο, ο κ. Δαβάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ξεκίνησε και προχωρεί πρώτο στον προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξη του ως κυρίαρχη δύναμη στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Πρώτο σε ήθος, σε αρχές, σε όραμα! Πρώτο σε αποδοχή από τους δημότες του Δήμου μας, όπως φαίνεται καθημερινά! Αισιοδοξεί δε να έλθει πρώτος στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαϊου.

Καμία άλλη σκέψη δεν υπάρχει σε κανένα μας. Οποιαδήποτε διαφορετική θέση, ειδικότερα μάλιστα όταν δημοσιοποιείται, είναι συκοφαντική και δόλια.

Όσο για τις κακόβουλες μαντικές ικανότητες κάποιων ανυπόληπτων φυλλάδων, η μέχρι σήμερα πορεία μας δε μας επιτρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί τους.

-ΤΕΛΟΣ-

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 272 guests και κανένα μέλος