Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Ειρήνης και του Σταύρου που είναι φοιτητές. Διαμένει μόνιμα στο Δίλοφο Βάρης, με καταγωγή από την πολύπαθη Κεφαλλονιά.

rifiotisΕδώ και πολλά χρόνια ασχολείται γενικά με τα κοινά, με δυναμικότερη παρουσία στη Βάρη, συμμετέχοντας σε διάφορους τομείς βελτίωσης υποδομών και παρέμβασης σε ζωτικά θέματα υγείας περιβάλλοντος και πολιτισμού στο Δήμο μας. Επί θητείας του εξαιρετικού Δημάρχου Παναγιώτη Καπετανέα (2007-2010), ήταν μέλος του ΔΣ του ΚΑΠΗ του Δήμου Βάρης από το 2007-2009 και μετέπειτα αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ από το 2009-2010. Δημιουργός και υπεύθυνος της επιχορήγησης του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» του Δήμου Βάρης, δρομολόγησε και λειτούργησε ένα σύγχρονο Δημοτικό φυσικοθεραπευτήριο στο Δήμο με τα τελειότερα μηχανήματα για δωρεάν παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους δημότες μας. Υπήρξε εμπνευστής εκδρομών στο εξωτερικό για το ΚΑΠΗ, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία 4 εκδρομές, καθώς και πληθώρα εκδρομών στο εσωτερικό για τη ψυχαγωγία των μελών. Διοργάνωσε επίσης πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και ημερίδων ιατρικού ενδιαφέροντος του ΚΑΠΗ. Επί 4-ετίας 2007-2010, υπήρξε εθελοντής ιατρός (ορθοπαιδικός-χειρουργός) και παρείχε αφιλοκερδώς, στα μέλη, τις ιατρικές του υπηρεσίες.

     Είναι μέλος του ΔΣ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης από το 2006, τη διετία 2010-2012, ήταν γενικός γραμματέας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης και από το 2013 είναι πρόεδρος του Συλλόγου. Ως πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης, συνεχίζει το έργο του Συλλόγου, διοργανώνοντας πλήθος εκδηλώσεων με κορυφαίες το 4ήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων το Σεπτέμβριο του 2013, με τη συμμετοχή και άλλων Συλλόγων παραδοσιακών χορών.

     Σήμερα είναι εθελοντής ιατρός στο κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Β.Β.Β. από την έναρξή του μέχρι σήμερα και επί 4-ετία εθελοντής ιατρός στη κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Β.Β.Β., συμμετέχοντας στην εξέταση ασθενών τόσο στα ιατρεία του Δήμου όσο και σε κατ’ οίκον επισκέψεις ανήμπορων να μετακινηθούν συμπολιτών μας.

     Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του 2014, αποφάσισε να είναι υποψήφιος με την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Β.Β.Β», με υποψήφιο Δήμαρχο το Σπύρο Πανά γιατί πιστεύει στις αξίες και στους στόχους που εκφράζει για την Νέα Ενιαία Πόλη μας. Οι καιροί σήμερα απαιτούν καθαρούς πολιτικούς, με διάθεση για εθελοντική προσφορά στον συνάνθρωπο και για αυτό είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί με σθένος να το υλοποιήσει, μέσα από οποιοδήποτε τομέα του ανατεθεί στο Δήμο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 611 guests και κανένα μέλος