To αδιαχώρητο έγινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Divani, όπου εξελίχθηκε η εκδήλωση του δημάρχου και υποψηφίου Δημάρχου στα 3Β, Σπύρου Πανά.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση υποψηφίων που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Επίσης το κοινό συμμετείχε, είχε παλμό και δημιουργούσε πνεύμα ενότητας.

Και θα ήταν πολλαπλάσια πολυπληθέστερη, αν είχαν καταφέρει οι πολίτες να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, πράγμα που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο έως αδύνατο λόγω του αθλητικού δρώμενου (τρίαθλον) που εξελισσόταν στη Βουλιαγμένη.

kasidokostas-2-panasΗ τροχαία είχε κλείσει την παραλιακή προς Βουλιαγμένη από το κεντρικό φανάρι, που στρίβει προς Βάρη και έστελνε όλα τα οχήματα προς Βάρη. Ετσι απέκλειαν την πρόσβαση στο Καβούρι, γιατί και όσοι επιχείρησαν να πάνε Βάρκιζα για να γυρίσουν από την παραλία στο Καβούρι, βρήκαν και εκεί την παραλιακή κλειστή!

Την εκδήωση άνοιξε ο δημοσιογράφος Γ. Αυτιάς, ο οποίος επαίνεσε τον Σπύρο Πανά και το έργο που έχει παράξει μέχρι σήμερα. Τον επαίνεσε ακόμη για τη «σεμνότητά του», όπως είπε, αφού τον κάλεσε κατ’ επανάληψιν στο κανάλι, για να μιλήσει για το έργο του και δεν πήγε.

Ο Σπύρος Πανάς συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου, τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία του. Σε όλη την ομιλία του επανελάμβανε το «εμείς» για κάθε έργο που έγινε. Εμείς ως δημοτική ομάδα, αλλά και εμείς ως δημότες, «μαζί», κάτι άλλωστε που είναι και σύνθημά του «μαζί δημιουργούμε».

Αναφέρθηκε σε ένα προς ένα τα έργα που έγιναν τη διετία που θητεύει ως δήμαρχος και για κάθε πόλη ξεχωριστά.

kosmos

aggelidakis-panelΓια τις πολεοδομικές παρεμβάσεις στη Βάρη
Για την οριοθέτηση του ρέματος στο Κόρμπι
Για την Κύρωση της πράξης εφαρμογής στον Ασύρματο και στο Κόρμπι.
Για τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν προχωρήσει προκειμένου να νομιμοποιηθούν τα έργα στην παραλία και στο λιμάνι της Βάρκιζας.
Γεγονός είναι ότι η Βάρη έχει τα περισσότερα προβλήματα από τις τρεις πόλεις του καλλικρατικού Δήμου, και γι’ αυτό έπεσε το βάρος εκεί.

3ο δημοτικό σχολείο Ασυρμάτου, Βρεφονηπιακός σταθμός στη Μηλαδέζα, 2ο ενιαίο Λύκειο Βάρης, Εκπόνηση μελετών για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις

Για τις αναπλάσεις στη Βούλα, για ανακατασκευές, για μελέτες που ετοιμάζονται, αλλά και στη Βουλιαγμένη, την ολοκλήρωση του Γυμνασίου, την ανάπλαση του Μεγάλου Καβουρίου, τις παρεμβάσεις για την ποιότητα ζωής.

episimoiΣε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα παρουσίασε τους υποψηφίους του, οι οποίοι ανέβαιναν στο βήμα με παλμό και ενθουσιασμό.

Το «μαζί δημιουργούμε» έχει περάσει σε όλη την ομάδα των υποψηφίων και αυτό σηματοδοτεί καλές συνεργασίες.

Αξιοσημείωτη η παρουσία της βουλευτού Γεωργίας Μαρτίνου, των πρώην δημάρχων Βούλας Αγγελου Αποστολάτου και Γιάννη Κιούκη και βεβαίως του ιστορικού Χρ. Διονυσόπουλου.

babakos-panas

 

me-ton-aftia

panas-mila

 

skouloudi-panas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stefanidis-panas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vasileiou-panas

 

xatzidavitidis-panas

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος