Γεννήθηκα, μεγάλωσα στη Βάρκιζα και αποφοίτησα από το ενιαίο Λύκειο Βάρης. Σπούδασα νομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στη Νομική Σχολή Αθηνών (1995).

koutrouvidi-tinaΟλοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Παρίσι, όπου απέκτησα δύο μεταπτυχιακά διπλώματα (Master) το πρώτο στον τομέα του διεθνούς ιδιωτικού και εμπορικού δικαίου και το δεύτερο στον τομέα του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου (1999 – 2001). Μιλάω αγγλικά και γαλλικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εργάστηκα 2 χρόια στο Παρίσι στο νομικό τμήμα της τράπεζας BRED BANQUE POPULAIRE και ως συνεργάτης δικηγόρος στις Αγγλοσαξωνικές Δικηγορικές Εταιρείες LOVELLS και HERBERT SMITH (2001 – 2003). Στην Αθήνα συνεργάστηκα με την Τράπεζα EFG EUROBANK A.E. στο τμήμα της αναγκαστικής εκτέλεσης και των προσημειώσεων ακινήτων (2003 – 2008) και με τη Δικηγορική Εταιρεία του Αντώνη Παπαδημητρίου, Προέδρου του Ωνασείου Ιδρύματος (2003 – 2004). Λειτουργώ δικό μου δικηγορικό γραφείο στη Βάρη (Βας. Κων/νου 41) από το 2006, και ασκώ μαχόμενη δικηγορία (αστικό, ποινικό, εμπορικό και εργατικό δίκαιο). Είμαι Δικηγόρος Αθηνών από το 1998 και δικηγόρος Παρισίων από το 2001.

Είμαι μέλος της Association Europeenne de Droit Bancaire et Financier (AEDBF), της Association Francaise des Juristes d’Entreprise (AFJE), της Association Banque et Finance de l’ Universite de la Sorbonne (ABFS).

Έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια τραπεζών και οικονομικών οργανισμών. Τον ελεύθερό μου χρόνο παίζω τέννις, κολυμπώ στη θάλασσα, ασχολούμαι με το στίβο, διαβάζω βιβλία λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας και παρακολουθώ σινεμά και θέατρο.

Από την εποχή των πανεπιστημιακών μου χρόνων ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά, στη Βομική Αθηνών, ως μέλος ανεξάρτητης παράταξης φοιτητών (ΠΑΝ), στο Παρίσι, ως πρόεδρος παράταξης των Ελλήνων Φοιτητών στο Παρίσι (ΕΠΕΣ), στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ως μέλος της παράταξης «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 guests και κανένα μέλος