Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επενδύσεων


Ο Σπύρος Βαλάτας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι παντρεμένος με την Τζώρτζια Ντούτσια και έχουν ένα γιό τον Δημήτρη. Κατοικούν στην Βούλα.
ValatasΕίναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος του 15μελούς.
Είναι Αριστούχος Πτυχιούχος Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών και Banking από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης στην Ελβετία.
ΕίναικάτοχοςμευποτροφίαμεταπτυχιακούτίτλουΜaster in Business Administration απότοALBA Graduate Business School, τοοποίοαπέκτησεεπίσηςμεΆριστα.
Για περισσότερο από είκοσι χρόνια έχει εργασθεί σε υψηλές διοικητικές θέσεις σε επενδυτικές, χρηματιστηριακές, ασφαλιστικές εταιρίες και τράπεζες.
Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης Υφυπουργού Γεωργίας, Δημάρχου Χαλανδρίου, και τελευταία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Επίσης είναι Ειδικός Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό Τμήμα, στα μαθήματα Αγορές Χρήματος και Κεφαλαίου και Αγορές και Προϊόντα Παραγώγων.
Σήμερα εργάζεται ως ανώτατο στέλεχος στην επενδυτική εταιρία GlobalEquities (memberofGlobalInvestmentServices) με έδρα το Παρίσι και στην θυγατρική της εταιρία στην Αθήνα, την EurocorpSecurities.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε)
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ:6942226046

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 288 guests και κανένα μέλος