Με έναν ξεχωριστό τρόπο διάλεξε να εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο στη Βάρη (οδός Εστίας), ο συνδυασμός του Δημοσθένη Δόγκα “Δημοτική Βούληση”.

Αρνιά στη σούβλα, μουσική και παραδοσιακοί χοροί γέμισαν την ατμόσφαιρα και έδωσαν ένα λαμπριάτικο κλίμα, λόγω και των ημερών.

Από τις 12 το πρωί ο κόσμος “ανανεωνόταν” συνεχώς μέχρι αργά το απόγευμα, δείχνοντας την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Δημοσθένη Δόγκα, που μέρα με τη μέρα αποκτάει δυναμική.

eklogiko-varis-1Μετά την τελετή των εγκαινίων, άρξασθε με το “Χριστός Ανέστη”, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημοσθένης Δόγκας, δεν έβγαλε πολιτικό λόγο, αλλά λόγω της ημέρας (του Αγίου Γεωργίου) αναφέρθηκε στον άγιο, προστάτη του Στρατού Ξηράς και των Προσκόπων.

Όπως είπε ο επικεφαλής της “Δημοτικής Βούλησης”, ο Άγιος Γεώργιος λύτρωσε ένα χωριό από τον δράκοντα που σφετεριζόμενος τους φυσικούς πόρους της περιοχής, το νερό, απαιτούσε ανθρωποθυσίες. “Η Δημοτική Βούληση ”θα είναι το δόρυ που θα έχει κάθε δημότης με την ψήφο του ώστε να αλλάξει η δημοτική αρχή και να προστατευθούν οι φυσικοί πόροι”, είπε με νόημα, ευχαριστώντας τους παριστάμενους για τη στήριξη στον αγώνα που δίνει ο συνδυασμός.

Τους καλεσμένους δεξιώθηκαν με το γεύμα των ημερών, τον οβελία, να κυριαρχεί στα τραπέζια εντός του εκλογικού κέντρου, αλλά και στην ευρύχωρη πίσω αυλή.
eklogiko-varis-2Παραδοσιακό χορευτικό γυναικείο συγκρότημα, άνοιξε το χορό με τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια μπήκαν δυναμικά στο χορό και οι θαμώνες.
Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας και δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κάσδαγλης, ο εμπειρογνώμων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε θέματα αρχαιολογίας και ιστορίας, Χρήστος Διονυσόπουλος, η τέως αντιδήμαρχος Βάρης, Δήμητρα Σουτόγλου, οι υποψήφιοι δ.σ. Βούλα Λαμπροπούλου και Γιώργος Χρήστου, ο πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών Βασίλης Σιαμέτης και σύσσωμος ο τοπικός Τύπος.
 
xoreutiko
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 επισκέπτες και κανένα μέλος