Γεννήθηκε στην Βούλα όπου και τελείωσε το Λύκειο. Εδώ και εννιά χρόνια διαμένει στην Βάρη. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.

sarantakouΕίναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από την Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών "Postgraduate Programme in Southeast European Studies" και πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος Ευρωπαϊκών Σπουδών.

΄Εχει ολοκληρώσει με επιτυχία προγράμματα Υπολογιστών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Σχολής της Εθνικής Τράπεζας, καθώς επίσης και προγράμματα Διευθυντικών στελεχών, επιχορηγούμενα από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, σχετικά με την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

- Γνωρίζει απταίστως Αγγλικά και πολύ καλά Γαλλικά.
- Υπηρετεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως Γραμματέας του Τρίτου Τμήματος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου όπου ασχολείται με θέματα πειθαρχικού δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων. Παράλληλα ασκεί καθήκοντα αν. τμηματάρχη.
- Είναι ενταγμένο μέλος στο διδακτικό προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.
- Επί 25 έτη εργάστηκε στον χώρο της Υγείας, σε θέση τμηματάρχη Προσωπικού στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο και αναπληρωτού Διευθυντού.
- Διετέλεσε Γραμματέας του Πρωτοβάθμιου Πενταμελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ελπίς.
- ΄Εχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Σπηλιοπούλειου Νοσοκομείου.
- Είναι μέλος της ΕΚΟ του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υπήρξε Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΟ Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
697-2124538

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος