Στις τάξεις του Συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη πόλη για να ζεις» εντάχθηκε ο Σπύρος Γεωργάρας από τη Βάρη.
Στις προηγούμενες εκλογές είχε συμμετάσχει στον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και είχε εκλεγεί πρώτος αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, στον οποία θα είναι και πάλι υποψήφιος.
Ακόμη έχει θητεύσει ως  Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Βάρης.

Γράφει ο Σπύρος Γεωργάρας για την επιλογή του: «Γνωρίζω τον Γρηγόρη πολλά χρόνια και παρακολουθώ την δράση του.
Τα τελευταία 3,5 χρόνια που κλήθηκε να ασκήσει τα καθήκοντα του Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου το έκανε με μεγάλη σοβαρότητα και σύνεση, προάγοντας τον δημόσιο λόγο πάντα με επιχειρήματα και βαθιά γνώση των θεμάτων της πόλης. Είδα έναν άνθρωπο με οράματα και ιδανικά και κυρίως ανιδιοτέλεια στην συμμετοχή του στα τοπικά δρώμενα. Με βεβαιότητα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για την πόλη, αποφάσισα αυτή τη φορά να συστρατευτώ στο πλευρό του."

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος καλωσορίζοντας τον Σπύρο Γεωργάρα στο συνδυασμό είπε: «Η συμμετοχή του Σπύρου στην κοινή μας πλέον προσπάθεια για έξοδο των δημοτικών πραγμάτων από το σημερινό τέλμα και αδιέξοδο με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ένας ακόμα νέος ικανός καθαρός και αυτοδημιούργητος άνθρωπος, που γεννήθηκε όπως και οι γονείς του στην πόλη μας, στην οποία εργάζεται αλλά και μεγαλώνει την οικογένειά του, προστίθεται στην ομάδα μας.
Η συμμετοχή του Σπύρου σημαίνει έμπρακτη αναγνώριση της μεθοδικής προσπάθειάς μας να φέρουμε στην πόλη το καινούργιο, το ανιδιοτελές, το διαφορετικό. Είμαι σίγουρος πως η δικαίωση δεν είναι μακριά».
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 guests και κανένα μέλος