Την Παρασκευή 11/4 υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ -Β΄ΦΑΣΗ», μεταξύ του Δήμου Μαρκοπούλου και της Εταιρείας «ΑΛΥΣΟΣ ΑΤΕ». Το έργο αφορά στην κατασκευή της επέκτασης, του εσωτερικού Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων, του οικισμού του Μαρκοπούλου.

Ο Δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης δήλωσε σχετικά: «Η υλοποίηση του έργου, σε συνδυασμό με την πρώτη Φάση, πρόκειται να δώσει τη δυνατότητα συνολικά 9.500 συνδέσεων κατοικιών και πολυκατοικιών με το Δίκτυο Αποχέτευσης, καλύπτοντας ουσιαστικά το 80% των κατοίκων του Μαρκοπούλου, σε έναν μόλις χρόνο (Απρίλιος 2015) από σήμερα!

Με την ιστορική αυτή εξέλιξη για τον Δήμο μας, η παρούσα Δημοτική Αρχή – από την πρώτη της θητεία στο τιμόνι του Δήμου - κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο έργο υποδομής στην πόλη μας.

Αποδεικνύουμε έτσι, ότι είμαστε απόλυτα συνεπείς στις εξαγγελίες μας προς τους δημότες, γιατί βασιζόμαστε σε συγκεκριμένο προγραμματισμό, σκληρή και οργανωμένη δουλειά και θέληση για να Πάμε πραγματικά Μπροστά, τον τόπο μας!

Το έργο θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και θα γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια, για την αξιοποίηση του αναγκαίου για την υλοποίησή του, εργατικού και τεχνικού δυναμικού της πόλης μας».
 

σ.σ. Πολλά έργα υπογράφονται την τελευταία στιγμή (ένα μήνα πριν τις εκλογές) από τον Περιφερειάρχη Αττικής και ελπίζουμε να μη μείνουν στα χαρτιά...
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 επισκέπτες και κανένα μέλος