Ο Γεώργιος B. Πιερράκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σουλιώτου, φιλόλογο και πρώην τραπεζική υπάλληλο, και πατέρας διδύμων παιδιών: ενός αγοριού και ενός κοριτσιού τριών (3) ετών. PierrakosΚατοικούν στην περιοχή Δικηγορικών Βούλας.

Κατάγεται από τη Μάνη Λακωνίας (Πιόντες Μάνης) και από μικρή ηλικία έχει ασχοληθεί με τα δρώμενα της ιδιαίτερης πατρίδος του. Σήμερα είναι μέλος του Συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων.

Το 1982 αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Διαβιβάσεων.

Κατά τη στρατιωτική του καριέρα φοίτησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία Ειδικοτήτων και Διοίκησης του Στρατού Ξηράς. Υπηρέτησε σε πολλές νευραλγικές Μονάδες και Επιτελεία Σχηματισμών του Στρατού μας.

Από το 1988 διετέλεσε Ιπτάμενος Χειριστής-Εκπαιδευτής Χειριστών στα Ελικόπτερα και τα Αεροπλάνα της Αεροπορίας Στρατού.

Το 2009 αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και συνέχισε την επαγγελματική του καριέρα στον Ιδιωτικό Τομέα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα:

ως Yπεύθυνος Δημοσίων Προγραμμάτων και Συνεργασίας θεμάτων Υπουργείων Παιδείας και Πολιτιμού στην RAINBOW  COMPUTER A.E, αντιπρόσωπο της APPLE COMPUTER S.A. στην Eλλάδα και τη Kύπρο,

ως Υπεύθυνος Πωλήσεων και Υπεύθυνος Προσωπικού Φυλάξεων στην εταιρεία "ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΥΣΤΕΜ" του Ομιλου "SCORPIOS SECURITY" με αντικείμενο τις πωλήσεις παντός είδους και μεγέθους Συστημάτων Α σφαλείας καθώς και παροχές Υπηρεσιών Φύλαξης Προσώπων, Εταιρειών, Εργοταξίων και άλλων Επιχειρήσεων και

ως Σύμβουλος Πωλήσεων στην εταιρεία "NOVA SECURITY", με παρόμοιο αντικείμενο τις πωλήσεις παντός είδους και μεγέθους Συστημάτων Ασφαλείας Συναγερμών, Καμερών, Πυρανίχνευσης, Περιφερειακής Ασφάλειας και Μεταφορά Εικόνας μέσω Δικτύου Η/Υ.

Κάτοχος πτυχίου Προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών (CONTROL DATA)

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 718 guests και κανένα μέλος