Τη Συντήρηση των οδών Αγ. Μαρίνας (από Λ. Μαραθώνος έως Λ. Ποσειδώνος), οδού 102 (από Λ. Μαραθώνος έως την οδό Σολωμού), Χρυσοστόμου Σμύρνης (από το ύψος της εκκλησίας του Αγ. Ιωάννη έως την οδό Τύχης) και Αεροπορίας (από Λ. Μαραθώνος έως την παραλία), ψήφισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ...

Συντηρήσεις οδών και παιδικών χαρών στη Νέα Μάκρη

με χρηματοδότηση της Νομαρχίας


Τη Συντήρηση των οδών Αγ. Μαρίνας (από Λ. Μαραθώνος έως Λ. Ποσειδώνος), οδού 102 (από Λ. Μαραθώνος έως την οδό Σολωμού), Χρυσοστόμου Σμύρνης (από το ύψος της εκκλησίας του Αγ. Ιωάννη έως την οδό Τύχης) και Αεροπορίας (από Λ. Μαραθώνος έως την παραλία), ψήφισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο προϋπολογισμού 100.000 ευρώ και αναδείχθηκε και ο εργολάβος που θα εκτελέσει το έργο.

Με την εργολαβία αυτή προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης και οδοστρωσίας συνολικού μήκους 1000 μ. και μέσου πλάτους 5,00μ. περίπου.

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 2 μήνες και χρηματοδοτείται από πόρους της Νομαρχίας.

Ακόμη ψηφίστηκε το έργο «Συντήρηση Λ. Ποσειδώνος και αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Ν. Μάκρης» προϋπολογισμού 235.000€, και αναδείχθηκε ο ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο.

Με την εργολαβία αυτή προβλέπεται να γίνουν εργασίες οδοποιίας συνολικού μήκους 3000 μ. και μέσου πλάτους 5,00μ περίπου στην Λ. Ποσειδώνος στα τμήματα από Αργυράς Ακτής έως Τρίτωνος, από Θέτιδος έως Μ. Ασίας, από Ποσειδώνια έως Σάββα Παπαπολίτη, από Απόλλωνος έως Αφροδίτης καθώς και σε παρόδιους της Λ Ποσειδώνος.

Εργα συντήρησης θα γίνουν και στις παιδικές χαρές που προβλέπεται να ολοκληρωθουν σε 3 μήνες και χρηματοδοτούνται από πόρους της Νομαρχίας.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 222 επισκέπτες και κανένα μέλος