matopoulos-thanos2Tην Κυριακή 30 Μάρτη, στην Πνευματική Εστία Βούλας, η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών 3Β (ΡΙ.ΚΙ.Π) με υποψήφιο δήμαρχο τον Θάνο Ματόπουλο, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου προγράμματος της ΡΙ.ΚΙ.Π. Για την προετοιμασία του προγράμματος δούλεψαν για πάνω από τρεις μήνες δεκάδες μέλη της κίνησης, χωρισμένοι σε πέντε ομάδες εργασίας: Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος & Υποδομών, Παιδείας - Αθλητισμού & Πολιτισμού, Δημοτικών Θεσμών – συμμετοχής & ελέγχου των δημοτών και Οικονομικών.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος ανάμεσα στο προεδρείο και τους παρευρισκόμενους και τις προτάσεις - όπως ελέχθη - θα τις επεξεργαστούν και θα τις ενσωματώσουν στο πρόγραμμά τους.

Το σχέδιο προγράμματος τέθηκε σε ψηφοφορία και εγκρίθηκε κατ΄αρχήν ομόφωνα. Η διαδικασία διαβούλευσης ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες με τις τελευταίες συναντήσεις του Θάνου Ματόπουλου και της Ομάδας Προγράμματος της Κίνησης με συλλογικούς φορείς της πόλης.

Στη Συνέλευση εκφωνήθηκε επίσης η οριστικοποιημένη πρώτη λίστα υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων η οποία επίσης εγκρίθηκε από το σώμα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος