Ανακοίνωση ελάβαμε από την Ηλέκτρα Τσιριγώτη, η οποία βάζει  "δίλημμα εκλογών".  Το δίλημμα που θέτει η ΗΛέκτρα Τσιριγώτη είναι αν  βγει δήμαρχος από τη Βούλα ή από τη Βάρη! Αλήθεια αυτό είναι το ζητούμενο;

Δεν βάζει δίλημμα "Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο", δημοτικές υπηρεσίες από το Δήμο ή από ιδιώτες", το δίλημμα "Δήμος φοροεισπράκτορας ή κοινωνικές υπηρεσίες". Δεν βάζει το δίλημμα "παραλίες ελεύθερες ή Ριβιέρα, για άγρια εμπορευματική εκμετάλλευση". Βάζει το τοπικιστικό δίλημμα αν ο δήμαρχος θα είναι της Βούλας ή της Βάρης! Η Βουλιαγμένη μένει απέξω με πληθυσμιακά κριτήρια.

Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωσή της 

 

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»

tsirigoti-14Η αιφνίδια αποχώρηση του εκλεγμένου Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα από το τιμόνι του Δήμου, έδωσε την ευκαιρία σε μια ομάδα συμφερόντων να αναρριχηθεί στην εξουσία, παραβιάζοντας τις πληθυσμιακές ισορροπίες της Βούλας και της Βάρης με αποκορύφωμα την λογική του «θριάμβου των 3.000 επί της πόλης».

Όπως διαμορφώνονται σήμερα οι σχηματισμοί και οι καταστάσεις, με την καταλυτική επίδραση μεγάλων συμφερόντων, αναδύεται και πάλι το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η φίμωση της εκπροσώπησης των δύο μεγάλων πόλεων που συνθέτουν τον Καλλικρατικό μας Δήμο, την Βούλα και την Βάρη, κατεύθυνση την οποία χωρίς να το αντιλαμβάνονται, ενισχύουν επιφανείς συμπολίτες μας με αγαθές προθέσεις.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι:

-  η εξυπηρέτηση όλων των πολιτών,

-  η κοινωνική συνοχή (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, κοινωνικές παροχές σε ευπαθείς ομάδες)

-  και η διατήρηση και βελτίωση του διασφαλισμένου ποιοτικού αστικού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο ζούμε.

Επειδή, η πόλη μας δεν κατοικείται μόνο από πάμπλουτους, και επειδή, αυτά τα θέματα αφορούν κυρίως την Βούλα και την Βάρη,

Οφείλουμε όλοι μας να παρέμβουμε και να πάρουμε θέση, αφήνοντας κατά μέρος αντιπαραθέσεις και θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες.

Για το Όραμα

Ηλέκτρα Τσιριγώτη

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 36 guests και κανένα μέλος