Ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος τίμησε τον μαθητή του


Mέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αλλά και συγκίνησης για καθηγητές και γονείς, έγινε η απονομή της τιμητικής πλακέτας στον μαθητή της τρίτης τάξης του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, Κωνσταντίνο Τομαρά, από το Δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, για τη μεγάλη του κατάκτηση, στην 31η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα tomaras-zoutsos

«Ο Αρχιμήδης», παίρνοντας το χρυσό μετάλλειο.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθαν. Ζούτσους, αφού συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Τομαρά για τη μεθοδική του μελέτη, τους γονείς του για την υποστήριξη και την ασφάλεια που του παρείχαν, αλλά και τους καθηγητές του για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, προανήγγειλε τη στήριξη του μαθητή με την κάλυψη όλων των εξόδων που θα χρειαστούν να γίνουν για τη συμμετοχή του στη Παγκόσμια Μαθηματική Ολυμπιάδα στο Κέιπ Τάουν.

Να σημειωθεί ότι ο 14χρονος μαθητής είχε κερδίσει τη 2η θέση στον 74ο Πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό «Ευκλείδης», που ήταν και το προπύργιο για τη συμμετοχή του στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα.
tomaras-paidia
Από τη μεριά του, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, Αντώνης Τζανακάκης, αφού συνεχάρη τον μαθητή για τις επιδόσεις του και τη συνέπειά του στους στόχους του, ευχαρίστησε και το Δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο,  «για τα σχολεία λουξ που παρέχει στους μαθητές».

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος