ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΩΣ ΤΗΝ 04/04/2014

 

«ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΠΑΤΩΝ–ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Μεσογαίας» ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Σπάτων-Αρτέμιδος και Παλλήνης», έως και την Παρασκευή 04 Απριλίου2014.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων-Αρτέμιδος και Παλλήνης, οι οποίοι πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις :

  •   Είναι Άνεργοι όλων των κατηγοριών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ.


Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις γυναίκες και στους νέους κάτω των 25 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία.

  •   Είναι Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που αναλύονται στο παράρτημα της πρόσκλησης.


Στόχος του προγράμματος αποτελεί η τοποθέτηση 71 ανέργων στην αγορά εργασίας, αξιοποιώντας τις παρεμβάσεις που προβλέπονται στο πλαίσιο των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης και η ενίσχυση των δραστηριοτήτων 7 Νέων Επιστημόνων.


Οι αιτήσεις συμμετοχής, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται, καθημερινές,μέχρι και την Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Η υποβολή του φακέλου μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως ή μέσω άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου – εφόσον η εξουσιοδότηση έχει θεωρηθεί ως προς το γνήσιο τους υπογραφής από δημόσια αρχή, στις παραπάνω διευθύνσεις.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του προγράμματος ή στην ιστοσελίδα www.topsamesogaia.gr Επίσης, μπορούν να λάβουν ενημέρωση και απαντήσεις στα ερωτήματά τους στα σημεία παραλαβής Αιτήσεων Συμμετοχής, τα οποία αναγράφονται παραπάνω.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 170 guests και κανένα μέλος