diktyo-saronikou-asterasΗ ελληνική κυβέρνηση υποταγμένη στις απαιτήσεις των δανειστών και των τοκογλύφων «επενδυτών» για γρήγορο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έστειλε στις Κάννες, στο μεγάλο παζάρι των Real Estate επιχειρήσεων, το ΤΑΪΠΕΔ και την ΕΤΑΔ, με εντολή να πουλήσουν όσο-όσο τα φιλέτα της ελληνικής γης και τις χρήσιμες δημόσιες diktyo-saronikou-ellhnikoυποδομές, για τις οποίες ξοδεύτηκαν εκατομμύρια από το υστέρημα των Eλλήνων φορολογούμενων. Ιδιαίτερα στο Σαρωνικό αφού απέκλεισαν κάθε πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, με ρυπογόνες βιομηχανικές εγκαταστάσεις από τον Πειραιά μέχρι την Κόρινθο, τώρα ψάχνουν να βρουν «επενδυτές», για να παραδώσουν στην τουριστική βιομηχανία τον υπόλοιπο Σαρωνικό από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο. Αδιαφορώντας για αρχαιολογικούς χώρους, μοναδικά φυσικά οικοσυστήματα, πανέμορφα παράκτια τοπία και κυρίως για την τοπική οικονομία είναι αποφασισμένοι αποκλείσουν όλη την παραλία και να την γεμίσουν με φαραωνικού τύπου τσιμεντένιες τουριστικές εγκαταστάσεις
Τα πρώτα «προνομιούχα οικόπεδα», που ήδη έχουν βγει στο σφυρί είναι το π. αεροδρόμιο του Ελληνικού με την παραλία του Αγίου Κοσμά και ολόκληρη η Χερσόνησος της Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους θα ακολουθήσουν όλες οι ακτές μέσω της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε στην οποία πρόσφατα περιήλθαν.
Είναι σίγουρο όμως ότι σχεδιάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού με τα κινήματα της παραλίας και όλου του λεκανοπεδίου είμαστε έτοιμοι να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ έχοντας σαν παρακαταθήκη τους αγώνες της Χαλκιδικής και της Κερατέας.

ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
 
Δικτυο Προστασίας Σαρωνικού
Πληροφορίες 6977990887- -6979775853-6974831170

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 70 guests και κανένα μέλος