Η μεταφορά του καταστήματος της ΔΕΗ επί της Λεωφ. Βασ. Κων/νου 250 στο Κορωπί, έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σ’ ολόκληρη την πόλη, και ιδιαίτερα στους περίοικους που δεν μπορούν ούτε από τα σπίτια τους να βγουν.

Ουρές ο κόσμος περιμένει πάνω στα πεζοδρόμια τα Ι.Χ. αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο, αφού δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Εχουμε δεχθεί κατ’ επανάληψιν τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας από τους κατοίκους.

Εχουν επίσης στείλει κάποιποι πολίτες σχετικό έγγραφο στο Δήμο, ο οποίος ορθώς πράττοντας το κοινοποίησε στη ΔΕΗ.

Αλλά όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος, η ΔΕΗ ...πέρα βρέχει. Πέταξε το μπαλάκι στο Δήμο!

Απέστειλε επιστολή στο Δήμο που του εξηγεί γιατί έφυγαν από την παλιά διεύθυνση και πήγαν στην καινούργια που είναι καλύτερη και σε κεντρικότερο δρόμο και στο κάτω κάτω υπάρχουν και άλλοι τρόποι εξυπηρέτησης του κοινού!

Ετσι ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει ότι «Η ΔΕΗ φέρει αυτονόητα την αποκλειστική ευθύνη για την απόφασή της»

deh-eggrafo

Η Ανακοίνωση

Ο Δήμος Κρωπίας δημοσιοποιεί την απάντηση της ΔΕΗ Α.Ε. προς ομάδα πολιτών που διαμαρτύρονται από το καλοκαίρι του 2013, για την μετεγκατάσταση των γραφείων εξυπηρέτησης της ΔΕΗ Α.Ε. δηλ. των εμπορικών υπηρεσιών από την οδό Στ. Παπανικολάου 6, στην οδό Β. Κωνσταντίνου 250.

Το αίτημα των πολιτών κατατέθηκε στον Δήμο μας, στις 19 Ιουνίου 2013 και παρότι δεν έχουμε καμμία αρμοδιότητα παρέμβασης, πράξαμε το αυτονόητο: Ο Δήμαρχος Κρωπίας διαβίβασε το αίτημά τους στην ΔΕΗ με αρ.πρωτ.14531/19.06.2013. Την 1η Αυγούστου του 2013 έλαβε την απάντηση της ΔΕΗ. Η επιστολή-απάντηση της ΔΕΗ έχει σταλεί από τον Δήμο Κρωπίας σε πολίτες που διαμαρτύρονται στις 27 Αυγούστου του 2013.

Παρόλα αυτά κρίνουμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε τα αυτονόητα:

Καταρχήν, είναι αυτονόητο το δικαίωμα των καταναλωτών να έχουν άποψη για πολλά στραβά ή μη των δημοσίων υπηρεσιών ή να διαμαρτύρονται για την πολιτική της ΔΕΗ ή της κυβέρνησης που επέτρεψε π.χ. να υπάρχει χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να διαχωρίσει τα τμήματά της, σε εμπορικό και τεχνικό, και να επιλέξει την ενοικίαση άλλου κτιρίου σε περιοχή του Δήμου μας, για τη στέγαση του εμπορικού τμήματος, είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη.

Αν φυσικά έκλεινε όλα τα καταστήματά της στον Δήμο μας θα είχαμε πολιτική παρέμβαση του Δήμου για να ματαιωθεί η απόφασή της για προφανείς λόγους, όπως μάλιστα κάναμε με επιτυχή έκβαση, για την Εφορία, το ΙΚΑ κα.

Οι συμπολίτες μας έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να κατακρίνουν την απόφαση της ΔΕΗ (βάσει των κριτηρίων που χρησιμοποιεί) και να απευθυνθούν απευθείας σε αυτήν (στο Τμήμα ΔΠΩΛ/κλάδος Αττικής, Οδός Αριστείδου 5-7, Αθήνα, τηλ.: 210-32 53 377 και φαξ.: 210-32 87 212) και να υποβάλλουν ξανά την έγγραφη διαμαρτυρία τους στην απάντηση που δημοσιοποιούμε και που φέρει την υπογραφή της Διευθύντριας Κλάδου Πωλήσεων Αττικής.

Είναι αυτονόητο ότι, ο Δήμος Κρωπίας δεν φέρει καμμιά ευθύνη για την απόφαση μιας κρατικής επιχείρησης να ξενοικιάσει ένα ακίνητο και να επιλέξει άλλο παραμένοντας και πάλι στο Κορωπί.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 395 guests και κανένα μέλος