Καταγγέλει ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος

 

Ανένδοτο αγώνα από το Δήμο Ωρωπού

Με αδιαφορία και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να δει κατάματα το τεράστιο πρόβλημα των διοδίων για τον Δήμο Ωρωπού υποδέχτηκε ο Υπουργός Μεταφορών Μιχ. Χρυσοχοϊδης τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκο και την επιτροπή που σχημάτισαν αιρετοί και εκπρόσωποι συλλόγων του Δήμου στη   συνάντηση (6/3) στο Υπουργείο. Δεκάδες δημότες του Ωρωπού, σύλλογοι και εκπρόσωποι φορέων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά έξω από το κτήριο που βρίσκεται το γραφείο του Υπουργού diodia-oikonomakosΜεταφορών στην οδό Χαρ. Τρικούπη 182, όπου με υψωμένα πανό και συνθήματα έδωσαν τον αγωνιστικό παλμό για την κατάφωρη αδικία που υφίσταται ο τόπος από τα διόδια.

Με το πέρας της συνάντησης ο Δήααρχος Γιάννης Οικονομάκος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς η συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών ήταν η χειρότερη που έχει υπάρξει ποτέ. Το υπουργείο δεν έδειξε καμία πρόθεση για επίλυση του ζητήματος. Κοινώς η συνάντηση ήταν άκαρπη. Εμείς, παρ’ όλα αυτά, εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των δημοτών μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, γιατί το άδικο συνεχίζει να πνίγει τον Δήμο Ωρωπού».

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε από καρδίας τους δημότες του Ωρωπού που έδωσαν το δυναμικό παρών για άλλη μια φορά, παράλληλα τόνισε πως «με ενότητα και συλλογικότητα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 guests και κανένα μέλος