Ο τίτλος του συνδυασμού που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής τον Βασίλη Οικονόμου, είναι: «Πρώτο Βήμα για την Αττική».

 

Επίσημα υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Βασίλης Οικονόμου.

Ο τίτλος του συνδυασμού που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής τον Βασίλη Οικονόμου, είναι: «Πρώτο Βήμα για την Αττική».

Ο Βασίλης Οικονόμου στηρίζεται από την ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά και σε ευρύτερες δυνάμεις, ιδιαίτερα της Ανατολικής Αττικής, που έχει θητεύσει επίσ ειρά ετών ως βουλευτής.

Στην ανακοίνωσή του ο Βασίλης Οικονόμου σημειώνει μεταξύ άλλων:

Η Περιφέρεια Αττικής είναι η πυξίδα για την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση.

Με προτεραιότητα αυτές τις κοινωνικές ανάγκες αναλάβαμε την πρωτοβουλία δημιουργίας μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας πολιτών σε ένα προοδευτικό, ενωτικό και πολυτασικό ψηφοδέλτιο.

...Διεκδικούμε την υποστήριξη της προσπάθειάς μας από όλους όσους βλέπουν ότι μέσα από μια Προοδευτική, Δημοκρατική και Οικολογική Συμμαχία για την Αττική, μέσα από τη διάθεση προσφοράς στην Αττική Κοινωνία, χωρίς κομματικές παρωπίδες, μπορούν να υπάρξουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η Αττική μπορεί και πρέπει να γίνει ένας τόπος όπου αξίζει να ζούμε. Σήμερα είναι σε μιζέρια και παρακμή. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τα πρόσωπα και τις πολιτικές του χθες. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ για την Αττική μας!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος