Νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο 3Β ο Θάνος Ματόπουλος

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φλεβάρη στην Πνευματική Εστία Βούλας, η Συνέλευση των μελών της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Ρι.Κι.Π) με κύριο αντικείμενο τη διαδικασία επιλογής του υποψήφιου Δήμαρχου - επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

 Οπως ανακοίνωσε η Ρι.Κι.Π, η Συνέλευση αποφάσισε να έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα μέλη της Κίνησης που εγγράφηκαν μέχρι την έναρξη matopoulos-thτης παρουσίασης των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που είχαν προταθεί από την προηγούμενη Συνέλευση της 2 Φλεβάρη, μέχρι την Παρασκευή 21 Φλεβάρη ήσαν εννέα:  

ΒΗΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, 

ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, 

ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 

ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 

ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 

ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ, 

ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και 

ΣΠΑΝΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. 

Από αυτούς οι: ΒΗΧΑΣ, ΚΟΙΛΑΚΟΣ, ΚΟΤΣΑΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ και ΜΑΤΘΑΙΟΥ, δεν αποδέχθηκαν τελικά την πρόταση για προσωπικούς ή αντικειμενικούς λόγους, με αποτέλεσμα στην ψηφοφορία να παραμείνουν ως υποψήφιοι οι τέσσερις υπόλοιποι. Η εκλογή έγινε με μυστική ψηφοφορία, με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα μέλη είχαν δικαίωμα ενός ή δύο σταυρών.

Τα αποτελέσματα:

Εγγεγραμένα μέλη 170.

Ψήφισαν 111.

Έγκυρα 111.

1.- ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ, σταυροί 80.

2.- ΣΠΑΝΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, σταυροί 42.

3.- ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, σταυροί 32.

4.- ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, σταυροί 21.

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα, υποψήφιος δήμαρχος εξελέγη από τα μέλη της ΡΙ.ΚΙ.Π,  επικεφαλής του εκλογικού του εκλογικού συνδυασμού της Κίνησης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο Θάνος Ματόπουλος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θάνος Ματόπουλος γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας εδώ και μία εικοσαετία περίπου και δημότης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Από το 1980 εργάζεται ως υπάλληλος σε εμπορικές επιχειρήσεις. Έχει εργασθεί σε βιβλιοπωλείο, εισαγωγική επιχείρηση και παντοπωλείο, μαθαίνοντας και εκτελώντας όλες σχεδόν τις δραστηριότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών (αποθηκάριος, πωλητής, ταμίας, εκτελωνισμοί, λογιστήριο, συμφωνίες και διακανονισμοί πληρωμής με προμηθευτές και πελάτες χονδρικής, ετήσιες οικονομικές συμφωνίες με προμηθευτές, κοστολόγηση προϊόντων, τιμολογιακή πολιτική πώλησης βάσει ανταγωνισμού, χωροθέτηση και προβολές προϊόντων, επίβλεψη και συμμετοχή στις τεχνικές εργασίες ανακαινίσεων).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 

ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1983 - 1996: Συμμετοχή σε επιτροπές γειτονιάς για την διαφύλαξη του χαρακτήρα της περιοχής Αγ. Πολυκάρπου - Ελαιώνα. Παρέμβαση στον ΟΡΣΑ για αποτροπή της διπλής ανάπλασης (γήπεδο Λεωφ. Αλεξάνδρας - Ελαιώνας ) στην περιοχή Αγ. Πολύκαρπος - Ελαιώνας.

2010 - 2014: Συμμετοχή σε συλλογικότητες και κινήματα πολιτών (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πρώην ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ).


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 255 επισκέπτες και κανένα μέλος