Τη μείωση των δημοτικών τελών ζητούν οι πολύτεκνοι και ανάπηροι δημότες των 3Β και γίνεται γόρδιος δεσμός, αφού η πρώτη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο απορρίφθηκε από τον Επίτροπο, γιατί περιελάμβανε και τρίτεκνους(!), ενώ στην συνεδρίαση της 17/2 στα 3Β, απορρίφθηκε η νέα πρόταση για διάφορους λόγους από κάθε σύμβουλο.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση επιμένει ότι πρέπει να ευεργετηθούν μόνο οι πολύτεκνοι και οι ανάπηροι. Καμμία άλλη κατηγορία, το δε εισόδημα που έχει τεθεί είναι ...αστείο. Μιλούν για 6.000 εισόδημα ετησίως και για κατοικία μέχρι 150 τ.μ. μαζί με τις αποθήκες και τα γκαράζ!

Εύλογο το ερώτημα του Π. Σωτηρόπουλου. «Τότε τί κάνουμε εμείς εδώ πέρα όταν δεν μπορούμε να πάρουμε μία απόφαση για μια τρίτεκνη οικογένεια».

Ερώτημα που κι εμείς θέτουμε πολύ συχνά προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Να μας διαλύσουνε πάνε, αλλά να μας διαλύσουνε εν γνώσει μας», επεσήμανε ο Παν. Καπετανέας.

«Δεν συνιστά κοινωνική πολιτική όπως έρχεται. Να δούμε κι άλλοι Δήμοι τί κάνουν», σημείωσε ο Γ. Σκουμπούρης.

Η πρόταση του Διον. Κοντονή να παρθεί η απόφαση ανά κατηγορία ούτως ώστε αν κοπεί από τον Επίτροπο να μην κοπεί στο σύνολό της, για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ανάπηροι και οι πολύτεκνοι, δεν πέρασε.

Και για κάθε θέμα που συζητιέται στους δήμους, πλέον προκύπτει, ότι είναι δεμένοι χειροπόδαρα από την εσωτερική τρόικα, που προσπαθεί να κάνει τους Δήμους ανώνυμες εταιρείες. Δεν μπορεί να αποφασίσει ο Δήμος αν πρέπει να βοηθήσει μία κατηγορία δημοτών του!


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 232 guests και κανένα μέλος