Οι πολιτικές διαφορές ΔΕΝ λύνονται στα δικαστήρια. (Οι παρανομίες των πολιτικών ευελπιδοπορούν).
Εάν οι δημοτικές αρχές δεν αυθαιρετούσαν αυταρχικά και αυτάρεσκα και διαβουλεύονταν με τους πολίτες και τους συλλογικούς φορείς, δεν θα έρχονταν σε προστριβές με τους πολίτες...

Στο κενό οι μηνύσεις ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ

κατά ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΗ

 

Οι πολιτικές διαφορές ΔΕΝ λύνονται στα δικαστήρια. (Οι παρανομίες των πολιτικών ευελπιδοπορούν).

Εάν οι δημοτικές αρχές δεν αυθαιρετούσαν αυταρχικά και αυτάρεσκα και διαβουλεύονταν με τους πολίτες και τους συλλογικούς φορείς, δεν θα έρχονταν σε προστριβές με τους πολίτες – αυτούς που εθελοντικά επέλεξαν να υπηρετούν – και δεν θ’ απασχολούσαν τα δικαστήρια, ξοδεύοντας τα χρήματα του δημότη εις διπλούν.

Δεν συμβαίνει συχνά έτσι, δυστυχώς.

Εξώδικη διαμαρτυρία του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Βουλιαγμένης, την οποία υπέγραφε αρμοδίως ο πρόεδρος του Συλλόγου Παύλος Καταφυγιώτης, είχε σαν συνέπεια να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του Δημάρχου Γρ. Κασιδόκωστα και του προϊσταμένου της Πολεοδομίας, για παράβαση καθήκοντος, σχετικά με τις τρεις καντίνες του Καβουρίου.

Οι διωχθέντες απαλλάχτηκαν με βούλευμα (2556/06) του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οπότε εστράφηκαν κατά του καταγγέλοντος για ψευδή καταμήνυση.

Πλην όμως, το Συμβούλιο Πλημμελιοδικών Αθηνών με βούλευμά του (1603/2008) απήλλαξε τον Καταφυγιώτη διότι στην ενέργεια της καταγγελίας κινήθηκε, ως πρόεδρος του Συλλόγου.

Η απόφαση εκδόθηκε την 10/6/08 με πρόεδρο την Τριαντ. Δρακοπούλου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΟΥΛΑΙΓΜΕΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωρίζουμε στα μέλη μας και στους πολίτες της Βουλιαγμένης, ότι με το βούλευημα με αρ. 1603/2008, απορρίπτεται ως αβάσιμη η μήνυση του Δημάρχου Βουλιαγμένης Κασιδόκωστα και του υπαλλήλου του Τσαϊλά, κατά του Προέδρου μας Παύλου Καταφυγιώτη, με το οποίο βούλευμα γίενται δεκτό ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Παύλος Καταφυγιώτης ενήργησε με αποκλειστικό σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος της Βουλιαγμένης όταν διαμαρτυρήθηκε σε αυτούς με σχετικό εξώδικο και τους κάλεσε να σσταματήσουν την ανέγερση δήθεν αναψυκτηρίων στην παραλίατου μεγάλου Καβουρίου.

Για το Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος

Ο Πρόεδρος και Νόμιμος Εκπρόσωπος

Π.Σ. Καταφυγιώτης

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 guests και κανένα μέλος