dogas-logoΤο όνομα Δόγκας έχει μία ιστορία ογδόντα ετών στη Βούλα! Ενα όνομα που έχει αφήσει τα σημάδια του στην πόλη, αφού ο Γεώργιος Δόγκας (παππούς του σημερινού Δημοσθένη Δόγκα) ήταν ο πρώτος εκλεγμένος Κοινοτάρχης της Βούλας  (1938). Ο Δημοσθένης Γ. Δόγκας (πατέρας του σημερινού Δημοσθένη Δ. Δόγκα) ήταν ο δικηγόρος της τότε Κοινότητας και μετέπειτα Δήμου Βούλας και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην πόλη.
Η οικογένεια Δόγκα εγκαταστάθηκε στη Βούλα το 1927.
 
Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας, ένας νέος 36 χρόνων, γυιός του Δημοσθένη Δόγκα και της Ελένης (Ελμας) Μαγούλα, φέρνει τα γονίδια των προγόνων του και τα δικά του “φρέσκα”  οράματα για την πόλη.
Γέννημα - θρέμα της Βούλας, έρχεται σήμερα να διεκδικήσει τα καλύτερα για τον Καλλικρατικό δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, πλαισιωμένος από μία ομάδα νέων ανθρώπων, που εδώ και ένα χρόνο σχεδιάζουν, “ζωγραφίζουν” και οραματίζονται τα καλύτερα για έναν σύγχρονο Δήμο.
Και ο Δήμοσθένης Δόγκας και η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους με πολυεπίπεδη μόρφωση.
Ο Δημοσθένης έχει κάνει σπουδές σε ναυτιλικά, χρηματιστηριακά και ασχολείται με το ευλογημένο επάγγελμα του αγρότη.
Από τα γεννοφάσκια του εθελοντής (6 χρονών στους Προσκόπους) δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα να προσφέρει εθελοντικά στον Προσκοπισμό φτάνοντας να παραδώσει στο τέλος της χρονιάς 2013, τα ηνία του  3ο Σύστηματος Ναυτοπροσκόπων Βάρη, Βούλας, Βουλιαγμένης ως αρχηγός Συστήματος. Διατελεί βεβαίως  Έφορος Ακίνητης Περιουσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αττικής.  Εχει διακριθεί με μετάλλιο εξαίρετων πράξεων από τον Προσκοπισμό.

Ο εθελοντισμός του όμως βγαίνει πολύ έξω από τα σύνορα της Βούλας· Γλυφάδα, Κερατέα, Λαύριο, Μαραθώνας και όχι μόνο το όνομα Δόγκας έχει αφήσει το εθελοντικό του στίγμα και συνεχίζει.

 Λάτρης των παραδοσιακών σκαφών θαλάσης ασχολείται και έχει λάβει 1ο και 2ο μετάλλιο στους αγώνες παραδοσιακών σκαφών Σύρου-Πάρου το 2013 και οργανώνει την επόμενη ημερίδα.

Θα τον γνωρίσετε όμως καλύτερα, αποδεχόμενοι την πρόσκλησή του για την ανοιχτή συνέντευξη Τύπου που δίνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 12 το πρωί, στα γραφεία της παράταξης Βασ. Παύλου 84 (1ος οροφος) στη Βούλα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 396 guests και κανένα μέλος