O Σταύρος Ιατρού καλεί σε συστράτευση δυνάμεων γι’ αυτά που έρχονται...



Ο τέως δήμαρχος Κερατέας και υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής Σταύρος Ιατρού, σε ανοιχτή συγκέντρωση την περασμένη Κυριακή 16/2, ανακοίνωσε την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου στις επερχόμενες εκλογές και έθεσε ως διακύβευμα των εκλογών τέσσερα βασικά ζητήματα.

1. Σε μια περιοχή που βιώνει βαθιά τη φτώχεια και την ανεργία είναι αναγκαίο για την αντιμετώπιση της κρίσης ένα ευρύ πλέγμα έργων και δράσεων, με γνώμονα την αγωνιστικότητα και την αλληλεγγύη.

2. Η διεκδίκηση μεγάλων έργων την επόμενη πενταετία μέσω του νέου ΕΣΠΑ.

3. Οι δράσεις και οι αποφάσεις που θα κρίνουν το θέμα του αγώνα ενάντια στην κατασκευή της χωματερής.

4. Ο «Καλλικράτης» που θα ξαναμπεί στο τραπέζι της συζήτησης όσον αφορά τις περιοχές της Λαυρεωτικής (Καμάριζα, Κερατέα, Κουβαράς, Λαύριο, Σαρωνικός).

Έδωσε έμφαση στο έργο της περιόδου 2007-2010, όπου εθήτευσε δήμαρχος και παρουσίασε ονομαστικά έργα που έκανε ή άφησε ιμιτελή, αλλά και σε ώριμα έργα με εγκεκριμένη χρηματοδότηση που κληροδότησε στη νέα δημοτική αρχή. Έργα από τα οποία κανένα δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα, όπως τόνισε.

Στο θέμα της Διαχείρισης Απορριμμάτων αναφέρθηκε κυρίως στις προθέσεις της Περιφέρειας και την εμμονή του Γ. Σγουρού στην εφαρμογή του Περιφερειακού Σχεδιασμού.

Σε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Αττικής επισήμανε τη σαφή εχθρική πολιτική της απέναντι στην Κερατέα, όπου το μόνο έργο που διαφήμιζε για την πόλη μας ήταν «Η κατασκευή ΟΕΔΑ Νοτιοανατολικής Ατιτκής στη θέση Βραγόνι».

Κάλεσε δε τους πολίτες να καταψηφίσουν τον Γ. Σγουρό σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά του.

Ο Στ. Ιατρού ανακοίνωσε την πρωτοβουλία διοργάνωσης δύο ημερίδων, μία στην Κερατέα και μία στο Λαύριο, με θέμα: «Προγραμματισμός Έργων- Τι θέλουμε να κάνουμε στον τόπο μας» και έκλεισε την τοποθέτησή του ξεκαθαρίζοντας τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος και η παράταξή του: «Στις εκλογές αυτές θα είμαστε μπροστά. Θα διεκδικήσουμε την ψήφο σας και θα έρθουμε να δείξουμε με το όραμά μας, με τις θέσεις μας, με το πρόγραμμά μας, αλλά κυρίως με ότι έχουμε καταγράψει και έχουμε δείξει απ’ την προηγούμενη θητεία μας, ως άτομα και ως παράταξη. Διεκδικούμε την ψήφο σας με όρους ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ. Όχι με όρους πολέμου και λάσπης που μας διχάζουν και μας χωρίζουν. Με το μήνυμα αυτό σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας».



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 guests και κανένα μέλος