Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, στα πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου, για την Πρόληψη και την Υγεία, θα προσφέρει δωρεάν λογοθεραπευτική και γνωστική αξιολόγηση παιδιών 5 - 8 ετών, μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2014, στο Νέο Δημοτικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη (θέση Βουρλέζα). Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί εθελοντικά, από εγκεκριμένους επιστήμονες ψυχολόγους και λογοθεραπευτές, τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους.
 

Αξιολόγηση σε παιδιά 5 – 6 ετών (νηπιαγωγείο)

Η αξιολόγηση θα είναι ατομική και τα αποτελέσματά της, που θα δοθούν γραπτώς στους γονείς, θα τους ενημερώνουν για την εικόνα της ωριμότητας και του ρυθμού ανάπτυξης του παιδιού τους, σε τομείς που θεωρούνται κρίσιμοι για τη σχολική μάθηση και προσαρμογή.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από την Παπανδρέου Μαρία, DIU, MSc, Ψυχολόγο.


Λογοθεραπευτική αξιολόγηση παιδιών 6 - 8 ετών (Α' και Β' Δημοτικού)

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τη λογοθεραπεύτρια Φανή Ασλάνη και θα γίνει στα πλαίσια προληπτικού ελέγχου. Θα αξιολογηθεί ο λόγος, η ομιλία και εάν η γραφή των παιδιών, είναι ανάλογη της ηλικίας τους.

Στόχος της λογοθεραπευτικής αξιολόγησης, είναι να εντοπιστούν πιθανές γλωσσικές και γραφοκινητικές δυκολίες, ώστε να αποκατασταθούν έγκαιρα.


Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να κλείσουν ατομικό ραντεβού για το παιδί τους, μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, στο τηλέφωνο 22990-71706. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 65 guests και κανένα μέλος