Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με το πιο πρόσφατο Δελτίο Καιρού, αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού, από την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014, 6:00 το απόγευμα και μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6:00.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, έχει λάβει ήδη τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ενώ θα βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή, με τα μηχανήματα της Ύδρευσης και το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Τροχαία και την Αστυνομία.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου προειδοποιεί τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, όσον αφορά στη διέλευση οχημάτων σε περιοχές που αντιμετωπίζουν λόγω απορροής ρεμάτων, ιδιαίτερο πρόβλημα κατά τις βροχοπτώσεις, όπως για παράδειγμα, ο δρόμος μπροστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου, στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν οποιαδήποτε στιγμή, στο κινητό τηλέφωνο 6975200993 του τ. Αντιδημάρχου και υπεύθυνου της Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστα Μαγγανά, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένουμε.
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 guests και κανένα μέλος