Πρασίνισε το Παλάτι - Άγιος Θωμάς

 

H περασμένηΚυριακή 19 Ιανουαρίου, βοήθησειδιαίτερα,λόγωτουκαλού καιρού, στη μαζική συμμετοχή για αναδάσωση στο Κορωπί στη θέση “Παλάτι - Αγ. Θωμάς”.

Την αναδάσωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κρωπίας και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).anadasosi-palati2Πάνω από 1000 άτομα παρευρέθηκαν και φύτεψαν χιλιάδες δένδρα. Στην αναδάσωση συμμετείχαν, εκτός από τους απλούς πολίτες, εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας και Πολιτικής Προστασίας απ’ όλον τον Υμηττό, τοπικοί σύλλογοι, πρόσκοποι και η ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης έδωσαν το «παρών» από νωρίς με τα στελέχη του, αιρετούς και εργαζομένους. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης επισήμανε ότι: «Η οργανωμένη προσέλευση των ομάδων εθελοντών και συλλόγων είναι αποτέλεσμα και της δράσης που έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα από το 2011 και μετά από τον Δήμο Κρωπίας και στη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση που έχει επιτευχθεί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες ως απάντηση στην κρίση. Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους χορηγούς που συνέβαλλαν σε αυτή τη μεγάλη αναδασωτική προσπάθεια».Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 guests και κανένα μέλος