Ελεύθερος κυκλοφορεί ο Γ. Καραγιαννίδης αφού όπως φαίνεται απολαμβάνει κάποιου είδους προστασία από την Ελληνική κυβέρνηση.
Tο 1999 o κ. Καραγιαννίδης - κουνιάδος του Άδωνι Γεωργιάδη - φέρεται να άδειασε στη θάλασσα, στα ανοιχτά της Νότιας Κίνας, ένα φορτίο 487 κιλών σιτηρών, επιμολυσμένο με πετρέλαιο, οπότε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Από το 2005 διώκεται επίσημα και από την Interpol, η οποία έχει εκδώσει εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ στις 17 Ιουλίου του 2009 η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας διαβίβασε προς το υπουργείο Δικαιοσύνης εντολή προς εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος που εκκρεμεί σε βάρος του αδερφού της κυρίας Μανωλίδου, η οποία όμως μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγιαννίδης είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, ανηψιά του σημερινού γενικού γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Αθανάσιου Ανδρεουλάκου και κόρη του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας - πρώην υφυπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου.
Ο Γ. Καραγιαννίδης φαίνεται όμως ότι απολαμβάνει κάποιου είδους προστασία από την Ελληνική κυβέρνηση αφού κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
πηγή: zougla.gr